Nešiojami kompiuteriai ir planšetės geromis kainomis

Ko jau ko, bet „Gearbest“ akcijų netrūksta, tad norint kažkokios prekės tereikia luktelti kol ji bus siūloma ypač geromis sąlygomis. Dabar kaip tik galime rasti beprotiškai gerų pasiūlymų „Chuwi“ firmos nešiojamiems kompiuteriams ir planšetėms.

Pavyzdžiui 14.1 colių „Chuwi“ nešiojamas kompiuteris su Full HD IPS ekranu siūlomas vos už 210 €, o siuntimas bus nemokamas. Kompiuteris turi keturių branduolių naujausios kartos „Apollo Lake“ „Celeron N3450“ procesorių. Jis nėra pats galingiausias, bet naršymui internete jo bus per akis. Šalia randame 4 GB operatyviosios atminties, o failams laikyti skirta vieta lygi 64 GB. Kompiuterio baterija turi laikyti bent 4 valandas žiūrint video, dažniausiai vien tik naršant internete energijos užteks ilgiau. Kita puiki „Chuwi“ kompiuterio savybė yra visiškai pasyvus aušinimas, naudodamiesi juo neišgirsite jokių pašalinių garsų. Pats kompiuteris sveria tik 1.7 kg, todėl jį bus lengva nešiotis. Kompiuteryje jau įdiegta „Windows 10“ operacinė sistema, tad nusipirkus jį beliks tik juo naudotis.

Norintys galingos didelės planšetės irgi ras sau prekę. 151 € kainuojanti „ChuWi HI10 Plus“ planšetė turi net 10.8 colių Full HD IPS ekraną, padorų „Intel Z8350“ keturių branduolių procesorių su 4 GB operatyviosios atminties ir 64 GB vietos failams. Planšetės baterija gera – 8400 mAh, tad ja naudotis be energijos šaltinio galėsite ilgai. Su planšete gauname dvi operacines sistemas: „Windows 10“ ir „Android 5.1“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.