„Netflix“ atskleidė, kaip atrodys pagrindiniai „Witcher“ serialo herojai

„Netflix“ paviešino oficialias „Witcher“ serialo pagrindinių veikėjų nuotraukas. Serialas turi startuoti šių metų pabaigoje. Priminsime, kad „Netflix“ serialas bus paremtas knygomis, o ne žaidimais. Pirmas sezonas bus aštuonių serijų, bet jų ilgumas kol kas nežinomas.

Pateiktuose nuotraukose galime matyti pagrindinį herojų – Geraltą (Geralt of Rivia), kurį vaidina Henry Cavil, taip pat Jenifer (Yennefer of Vengerberg), kurią vaidina Anya Charlota ir Siri (Ciri), kurios vaidmenį atliks Freya Allan.

Matant Geralto nuotrauką iškart į akis krenta tai, kad matome tik vieną kardą. Bent kiek susidūrę su „Witcher“ pasauliu puikiai žino, kad raganiai visada nešiojasi du kardus, metalinį žmonėms, o sidabrinį įvairiems padarams, abu jie skirti pabaisoms. Serialo kūrėjai tikina, kad sidabrinio kardo visur nešiotis nėra reikalo, tad jis pritvirtintas prie arklio.

5 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Kiek Sapkowski kažin šį kartą pareikalaus?

  2. Daimonass parašė:

    „Serialo kūrėjai tikina, kad sidabrinio kardo visur nešiotis nėra reikalo, tad jis pritvirtintas prie arklio.“ -> Knygose taip ir yra.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Senokai skaičiau, tai nepamenu. Gal knygose taip ir yra. Šiaip kažko labai įspūdingo iš serialo nesitikiu, nes realiai knygose to veiksmo nėra daug. Bent jau man jo trūko.

  3. Strelok parašė:

    Tai gi lenkai jau seniai sukūrę serialą yra: https://youtu.be/z3RIVUyQcks?t=2336
    Nematau kaip Netflix gali kažka geriau pasiūlyti už ta masterpiece 🙂
    Liudy, tam smog vielky XD

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.