„Noctua“ sukritikuota dėl suprastėjusios produktų kokybės

Paskutiniu metu viena inovatiškiausių aušinimo kompanijų, „Noctua“, susidūrė su nemaloniais kaltinimais, neva jos produktų kokybė suprastėjo perkėlus gamybos pajėgumus iš Taivano į Kiniją. Internetinėje erdvėje atsirado pranešimų, kad tarp skirtinguose fabrikuose pagamintų NF-A14 PWM ventiliatorių pastebėti spalvos skirtumai, taip pat Kinijos fabrike „iškeptas“ egzempliorius pasižymėjo mažiau išreikštomis, aušinimo efektyvume dalyvaujančiomis, mikro struktūromis, rėmas turėjo šiurkštesnius kraštus, o pats ventiliatorius veikė garsiau.

„Reddit“ forume paskleista informacija apie galimai suprastėjusią „Noctua“ kokybę uždavė atvirą klausimą, ar nepasikeitė ir minėtas aušinimo efektyvumas. „GamersNexus“ kanalas, taikydamas įvairius scenarijus, patikrino aštuonis NF-A14 ventiliatorius. Pusė jų buvo iš Kinijos, kita pusė – iš Taivano. Atlikus eilę testavimų gauta išvada, kad rezultatuose užfiksuotus skirtumus galima prilyginti paklaidai, o vieninteliu pastebėtu skirtumu tapo kiek kitokia plastmasės spalva.

4 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Kad ir kaip nemėgstu Noctua, bet čia jau pasigailėtina. Kažkoks interneto trolis suhaliucinavo kad jam skiriasi ventiliatorių gamintų skirtingose šalyse performancas ir apšmeižė kompaniją, kuri tikrai labai griežtai žiūri tiek į savo ventiliatorių kokybę, tiek į specifikacijų nurodytų jų tinklapyje teisingumą ir kuri kuria pagrindines inovacijas aušintuvų srityje ir diktuoja madas tarp orinių aušintuvų.
    Gerai kad Gamers Nexus viską paneigė atlikę normalius testus.

  2. samanius1124 parašė:

    tik reklama (galbut)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.