Norintys parsisiųsti „nVidia Game Ready“ tvarkykles privalės registruotis

„nVidia“ greitu laiku ruošiasi šiek tiek pakeisti tvarkyklių pateikimą vartotojui. Užkietėję žaidėjai, kuriems reikalingos „Game Ready“ tvarkyklės su naujausiomis optimizacijomis žaidimams būtinai gaus registruotis, o atnaujinimo procesas galės vykti tik per „GeForce Experience“ programėlę.

Tokia tvarka turėtų įsigalioti jau gruodžio mėnesį, tada norintys gauti tvarkykles su „Game Ready“ prierašu turės registruotis, o tam reikės aktyvaus elektroninio pašto. „nVidia“ žada tvarkykles leisti atskirai. Programinė įranga, skirta masėms, atnaujinimų sulauks kas ketvirtį, tuo tarpu užkietėję žaidėjai tvarkyklių su „Game Ready“ ženklinimu sulauks kai tik pasirodys naujas žaidimas su jam skirtomis optimizacijomis. Bet kaip minėjome, šias tvarkykles galėsime parsisiųsti tik „GeForce Experience“ programėlės pagalba.

„nVidia“ teigia, kad jau dabar apie 90 % tvarkyklių atnaujinimų vyksta per jų programėlę, tad vartotojai netūrėtų pajusti jokių nemalonumų.  

8 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    nu va, DIDELIS LABAI DIDELIS akmuo i Nvidios darza. Tampa slykscia kompainia ar net EVIL, o gaila. Gaila kad AMD valdymas bei marketingas (mano nuomone) susilpnino AMD konkurencinguma. Stai ir pasekme – konkurencijos nebuvimas.

  2. Katonas parašė:

    Kad leidžia kiekvienam žaidimui driverius +, kad priverčia registruotis -. Kas naudoja tas programėles gal ir nieko tiem, bet tikrai kai kurie nenori papildomo šlamšto savo kompiuteryje, be to buvo atliktas bandymas ir įrodyta seniau, kad ta stream programėlės funkcija atima kažkiek spartos.

  3. Jordan parašė:

    Juoka ten atiema, beto gali isjungti streaming proccess ir atgausi tuos savo 3% 🙂

  4. Katonas parašė:

    Tai taip, žymaus skirtumo tikrai nėra, bet aš gal senamadiškas, tai man nepatinka brukalai. Todėl visada custom instal ir varna nuimama nuo papildomos AMD programėlės, kuri nežinau ar turi tokią ydą kaip nvidia atitikmuo, na bet ramų tai tikrai pasiima tas tai jau faktas.

  5. vacoum parašė:

    as jau noriu tokio daikto,kaip servisu kilinimas po start upo, nes ismetimas programu is start up neviada duoda naudos, pvz kai viena programa gali tureti kelis servisus.

    As daznai jau issivalau, nvidia experience ir dar kelis nvidios neaiskiu sservisus daznai irgi nukilinu.

  6. Povilas parašė:

    Cia isirasius Nv experience suleteja sparta?

  7. vacoum parašė:

    as pas save ant fps nepastebejau skirtumo del to serviso. Nukilinus ar ne fps is akies vienodi, gal vidurkis ir bus keli fps, bet akis jau to nemato.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.