Nufotografuota 4 lizdų NVIDIA vaizdo plokštė

Spėjama, kad RTX 4090Ti/TITAN turėtų būti keturių lizdų konstrukcijos, o masyviame I/O laikiklyje būtų sudėtos ekrano jungtys. Toks neįprastas dizainas patvirtintų, kad NVIDIA turi arba turėjo planų montažinę plokštę išdėstyti vertikaliai.

Teigiama, kad tai yra RTX 4090 Ti/TITAN, o galutinis šios vaizdo plokštės pavadinimas nėra patvirtintas. Tačiau matome, kad PCB plokštės numeris yra PG137. Tai buvo anksčiau minėtas montažinės plokštės numeris vadinamajai monstriškai vaizdo plokštei, kurios maksimalus TDP yra 800 W.

Be to, naujoje nuotraukoje aiškiai matyti aukso spalvos aušintuvo dizainas, kuris paprastai naudojamas NVIDIA TITAN serijoje. Vaizdo plokštė naudotų neįprastą dizainą su neįprastai sudėliotomis ekrano jungtimis (viena HDMI ir trimis DisplayPort), o tai sutaptų su ankstesniais gandais ir anksčiau paskelbta nuotrauka.

Remiantis naujausiais gandais, TITAN ADA vaizdo plokštė gali turėti net 18176 CUDA branduolių ir galbūt net 48 GB atminties. Tiesą sakant, tai gali būti pirmoji NVIDIA vaizdo plokštė su 24 Gb/s GDDR6X atminties moduliais.

Minimas 800 W TDP yra maksimalus plokštės galingumas, kuris nepalyginamas su RTX 4090 450 W TDP, o greičiau su jos maksimalios galios riba – 600 W. Tad realus energijos suvartojimas turi būti mažesnis už 800 W.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.