Nufotografuota „GeForce GTX 2080“ montažinė plokštė

Dar iki šiol nesame tikri kokiai serijai priklausys sekančios kartos „nVidia“ plokštės. Tikint paskutine informacija, tai turėtų būti 20-a serija, nors seniau visi tikėjo, kad sulauksime 11-os serijos. Tai nėra taip svarbu, kaip kad ką tik pasirodžiusi montažinė plokštė, kuri yra skirta talpinti būsimus grafikos procesorius.

Tikima, kad ši montažinė plokštė yra sukurta pačios „nVidia“ ir atitinka galutinį dizainą. Tad žvelgiame ne į partnerių patobulintą variantą. Čia, veikiausiai, bus montuojamas GV104 klasės grafikos procesorius. Maitinimo grandinė yra 10 fazių, o energija bus tiekiama per 6 ir 8 kontaktų jungtis. Tikima, kad 6 kontaktų jungtis nebus privaloma, nes energijos turėtų užtekti ir iš 8 kontaktų jungties. Taip jau buvo GTX 1080 atveju.

Pagal dabartinę konfigūraciją, vaizdo plokštė galėtų turėti 8 arba 16 GB GDDR6 atminties. Dar matome ir naujus SLI pirštelius, tai galėtų būti „NVLink“ technologija, pritaikyta žaidėjams skirtose vaizdo plokštėse.

4 Komentarai

  1. joncepet parašė:

    Kaip Mindaugas pastebėjo čia gali būti NVlink jungtis pritaikyta consumer produktams. Tai reikštų, kad nvidia išleis naują high bandwidth bridge arba ši jungtis yra tik testavimui, o tai reikštų sli nebuvimą arba žengimą AMD keliu ir visi „sli“ duomenys keliautų per pci express jungtį. Dėl maitinimo sunku rasti vram maitinimą tai labiau tikėtina 8 fazės gpu ir 2 vram, bet tada kyla klausimas „tikros“ 8 fazės ar 4 dvigubintos fazės bus. Ir tikriausiai bus atsisakyta blower stiliaus aušintuvo, nes neįsivaizduoju kam tada dvi ventiliatoriaus maitinimo jungtys.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.