„Manli“: Sulauksime „Ampere“ ir 20 „GeForce“ serijos

„nVidia“ tikrai puikiai moka slapukauti, nes jų vaizdo plokštės bus išleidžiamos jau šį mėnesį, o mes net nežinome kodinio pavadinimo ar serijos, kuriai priklausys nauji „GeForce“ produktai. Artėjant pristatymui ir vis daugiau žmonių žinant apie neišleistas vaizdo plokštes kokia nors informacija vis tiek nuteka. „Manli“, vienas iš „nVidia“ partnerių, gal tyčia, o gal netyčia atskleidė šį tą.

Matome, kad sekančios kartos vaizdo plokštės turėtų gauti „Ampere“ kodinį pavadinimą, tiesa, tai gali būti ir kitas žodis iš A raidės, tiesiog apie „Ampere“ kalbėta kiek seniau, o paskui visi tikėjo, kad tai turi būti „Turing“. Kad ir kaip ten būtų, matome GA104-400 grafikos procesoriaus kodinį pavadinimą. Ši informacija taps 100 % tikra, kai pagaliau pamatysime realų grafikos procesorių su kodiniu pavadinimu užrašytu ant jo.

Iš to pačio „Manli“ dar sužinome, kad „Ampere“ vaizdo plokštės priklausys 20-ai serijai, o ne 11-ai kaip mes jau buvome įtikinti įvairių gandų. Matome įrašus apie „GeForce GTX 2070“ ir „GeForce GTX 2080“, o tai kaip ir turėtų užbaigti diskusijas šia tema.

3 Komentarai

  1. adex parašė:

    haha, o taip jau visi buvo isijaute i ta 11 zymejima 😀 kazkur jau buvau rases jog bus 20 grynai del marketingo sumetimu. o susigalvoti kas eis po 90×0 jie turi daugiau nei 10 metu, gal net penkiolika tad nera problemu pavaryti 20, 30, 40 etc seriju

  2. iTroubl3 parašė:

    Man dabar labiau patiktų 11 serija, o nuo 2020m 20 serija 🙂 Nes tada tolimesnių serijų pirmi 2 skaitmenys atitiktų metus 😀 GTX 2080 būtų išleista 2020metais, 2180GTX 2021 metais ir taip toliau, būtų gana logiška 😀

  3. BC00 parašė:

    nVidia paliepė Manliui, kad tas sakytų, jog čia fake? 😀

    Dear all,
    This is [redacted] from Manli’s marketing team. First of all, thanks for all your support MANLI !! About the product registration on EEC, it’s not officially applied or provided by Manli. We are still investigating at the moment. It is not the real information, we are still checking where the information from and who provided.
    Thanks for your cooperation!!
    Best Regards,

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.