Nufotografuotas RTX 4090 vaizdo plokštės prototipas

Nuotrauką nutekino @greymon55, kuris teigia, kad tai yra NVIDIA AD102 lustu pagrįsta vaizdo plokštė. Manoma, kad šis masyvus dizainas yra naujos RX 4090 kartos NVIDIA prototipas. Akivaizdu, kad tai nėra galutinis dizainas, nes visas aušintuvo gaubtas yra juodas. Tiesa, toks dizainas tikrai patiktų ne vienam.

Kadangi nebuvo įvardytas joks prekės ženklas ir šiame prototipe nėra nieko išskirtinio, galime tik spėlioti, koks tai bus modelis. Ttai galėtų būtų MSI SUPRIM serija, kurios dizainas panašus į stačiakampį, tačiau ventiliatoriaus menčių yra mažiau. Arba tai gali būti ASUS TUF prototipas, o gal ir kokios nors kitos kompanijos modelis.

„GeForce RTX 4090“ turi turėti 16384 CUDA branduolius ir 24 GB GDDR6X atminties. Plokštės dizainas bus labai panašus į „NVIDIA RTX 3090 Ti“ serijos, todėl kai kurie gamintojai gali tik kosmetiškai pakeisti savo esamus dizainus (kurie, beje, yra vos kelių mėnesių senumo). Vienintelis esminis naujos RTX 4090 serijos aušintuvo konstrukcijos skirtumas – padidinta galia, kaip manoma, iki 450 W. Vien dėl to reikės atlikti kažkiek vidinių bandymų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.