Nufotografuotas Windows Phone 7 telefonų trio

Pastaruoju metu ypač daug kalbama apie tai, ką atneš Windows Phone 7 Series operacinė sistema skirta išmaniesiems telefonams, tad MIX10 parodoje kompanija ne tik pristatė IE 9 bandomąją versiją, bet ir pademonstravo tris naujus, artėjančius telefonus.

Manau nesunku suprasti, jog tai – Windows Phone 7 Series platforma varomi išmanieji telefonai. Programinės įrangos gigantas ypač aktyviai bendrauja su Samsung, Asus ir LG, tad šių gamintojų gaminiai ir buvo pademonstruoti. Tikėtina, kad kartu su naująją operacine sistema šie gamintojai mėgins kiek „nukąsti“ rinkos šiame segmente iš gigantų Nokia, RIM ir Apple.

Tiesa, praėjusį mėnesį vykusioje Mobile World Congress parodoje Microsoft oficialiai pareiškė, kad gaminius, kurie bus pagrįsti Windows Phone 7 Series operacine sistema, pristatys šūsnis kompanijų, įskaitant Dell, Garmin-Asus, HTC, HP, LG, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba ir Qualcomm, tad kiek vėliau šiais metais sulauksime tikrai daugiau šio tipo išmaniųjų telefonų, nei čia matomas trejetas.


2 Komentarai

  1. crooked parašė:

    tikri grazuoliai 🙂

  2. Fostil parašė:

    Pastaba samsungas ten rodomas yra i8910 HD, bent jau isoriskai ir del to daug spekuliaciju kyla siuo metu del jo ir ar dabartiniai ju turetojai is tiesu eis portint sekmingai wp7.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.