Nufotografuotos „Sapphire Radeon RX 6800 (XT) NITRO+“ vaizdo plokštės

Paviešintos pirmosios „Sapphire Radeon RX 6800 (XT) NITRO+“ vaizdo plokščių nuotraukos. Nuotraukas visiems parodė kinų apžvalgininkai, kurie testavimui jau gavo dvi vaizdo plokštes. Būtent partnerių patobulintų modelių apžvalgos turi pasirodyti šiandien, lapkričio 25 dieną. Nuo šios dienos partnerių RX 6800 serijos vaizdo plokštės turėtų atsirasti ir parduotuvėse. Naivu tikėtis, kad jų pasiūla bus gera.

Jau kiek seniau buvome matę „Sapphire Radeon RX 6800 (XT) NITRO+“ vizualizaciją, nuotraukose vaizdo plokštės atrodo taip pat. „Sapphire“ naudoja tris ventiliatorius, vidurinis yra mažesnis nei šoniniai. Spalvų dizainas nėra iššaukiantis, dominuoja juoda ir sidabrinės spalvos. „Sapphire Radeon RX 6800 (XT) NITRO+“ turi dvi 8 kontaktų maitinimo jungtis, kai gamintojas rekomenduoja turėti 850 W maitinimo bloką. NITRO+ vaizdo plokštės taip pat užima 2,7 vietos pagrindinėje plokštėje. Iki pat šiol gamintojas nėra atskleidęs galutinių specifikacijų, jas, tikriausiai, sužinosime tik iš apžvalgų.

16 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Be vasario mėn nė neverta žiūrėt į šitų perikūpų kainas …

  2. samanius1124 parašė:

    kai eteris nukris, tada ir nusipirksit vasari, kazkuri…

  3. gedz parašė:

    gan patikimi youtuberiai sneka, kad nvidia tiesiogiai tiekia ampere gpu mineriams. ir tai sudare labai zenklia dali nuo pagamintu gpu. nvidiai gan mazai vargo del to, nes mineriams reikia tik pacios gpu, ausinimu, biosais patys pasirupina.

  4. SoTOP parašė:

    Šauniai pas AMD su pasiūla, jau pradeda youtuber’iaims trūkti apžvalgom 🙂

  5. Stipena parašė:

    Overcklockerių džiaugsmas šitos GPU. Red Devil variantas 2700MHz+ (shocker)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.