Nutekėjo „Galaxy S21“ serijos telefonų kainos Europoje

„Samsung“ jau neužilgo išleis „Galaxy S21“ serijos telefonus, bet šių telefonų kainos jau nutekintos. Matomos kainos yra skirtos Europos regionui. Kituose regionuose kainos šiek tiek skiriasi dėl mokesčių ir kitų priežasčių.

Teigiama, kad „Galaxy S21“ ir „Galaxy S21+“ kainuos šiek tiek mažiau nei pirmtakai, bet „Ultra“ modelis bus tiek brangesnis nei prieš tai. „Galaxy S21“ kaina Europoje turėtų būti 849 eurai, „S21+“ telefonas kainuos 1049 eurus, o „S21 Ultra“ kaina bus net 1349 eurai. Tai kainos standartiniams modeliams su 128 GB talpykla. Palyginimui, „S20“ serijos pirmtakai atitinkamai kainavo 999 €, 1099 € ir 1299 €.

Norintys didesnės talpos „S21“ serijos telefono gaus už dvigubą talpyklą primokėti 50 €, o „S21 Ultra“ su 512 GB talpa kainuos 1529 eurus.

„Galaxy S21“ serijos telefonai turėtų būti atskleidžiami sausio 14 dieną, o realus išleidimas įvyks sausio 22 dieną.

33 Komentarai

  1. KiAshA parašė:

    Pirksiu iškart kai pradės pre-order

    • nemesis parašė:

      Jei tai ne sarkazmas, tada įdomu o kas sužavėjo, ar tiesiog reikia keisti jau esamą?

      • DariusMVT parašė:

        Ant tiek neapsimoka tu telefonu nauju pirkti dabar…

      • KiAshA parašė:

        tikrai ne sarchazmas, turiu s9 jau treti metai, pradėjo lagint ir baterija nuo 30% nukrenta per 5min iki 0.
        Labiausiai sužavėjo dar ne 100% patvirtinta naujiena dėl Procesoriaus 2100 kuris pagamintas pagal naują architektūra. Beto preliminarūs testai rodo pranašumą pries snap 888.
        Dar vienas dalykas S21 tiesus ekranas, tas edge nepatogus ir nenaudoju aš jo privalumų.
        Krenta iš rankų siauri krašteliai.
        S20 buvau sisigundęs pirkti bet tokia makalynė buvo su 5G sunkiau buvo gauti negu 4g (žinoma nėra 5g butinybė, bet žinai norisi turėti daigta kuris palaiko naujausias technologijas)
        Gerai kad nepirkau S20 ten problemos dėl procesoriaus perkaitimo.

        • AsPaulius parašė:

          „pradėjo lagint ir baterija nuo 30% nukrenta per 5min iki 0“
          Lagina dėl baterijos degradacijos. O bateriją reikėjo keisti, kol dar garantinis buvo. Man taip pat pasitaikė identiška problema. Likus mėnesiui iki garantinio pabaigos nuėjau į atstovybę pasiklausti kiek jie pasiūlytų už telefoną imant S20 (jie ten būna siūlo apie kokius ~300€ keičiant seną nauju). Tai jie pareiškė, jog keli pixeliai išdegę, todėl telefonas vertas 50€. WTF. Tada pasiūlė pasikeisti garantiniame ekraną, tuomet jau žymiai daugiau sumokėtų. Taip ir padariau. Bet kabliukas tame, jog keičiant ekraną keičiama ir baterija. Pakeitė man tą ekraną, dingo problema su lagu ir baterijos įkrovos dingimu (20% -> 0% per kelias sekundes). Tad naujo telefono ir net nebepirkau. Nematau tikslo to daryti. Kol problemos iš naujo neatsiras – tol ir nepirksiu. Jau beveik metai praėjo – kol kas viskas tvarkoje.

        • newdiamond parašė:

          Jus su tais telefonais vinis kalat ar ka darot kad tai jums aka lagina aka vis kas nors ne taip….
          Kas butu jeigu nauja modeli gamintojas leistu kas penkis metus..dangus griutu

          • AsPaulius parašė:

            nu sakau tau, dėl baterijos problemų pasidaro tie striginėjimai, nes CPU ne visą laiką gauna stabiliią įtampą ir stiprį. Todėl sunkiau veikia, baterija kaista. Na žodžiu visa puokštė problemų atsiranda dėl to.

            • Stipena parašė:

              Kažkaip abejoju, jog baterija degraduoja iki tiek kad nebeišgali pakankamai srovės išduoti, dėl nestabilios įtampos išvis skamba kaip nonsense.

              • AsPaulius parašė:

                Toks būtent ir buvo Apple atmazas, kai kilo skandalas, jog senesniems modeliams CPU spartą specialiai sumažina :))

              • sqt3ris parašė:

                Buna , kad tiek baterija degraduoja jog tik ant laido tel isijungia 🙂

                • Stipena parašė:

                  Tai čia jau sugedusi baterija kuri neįsikrauna daugiau kaip 3.2V. O iš esmės tos baterijos nemažai amperų gali atiduoti prie savo 3.7V, o CPU, GPU naudoja kur kas mažesnę įtampą, tai atitinkamai ir srovės daugiau paduoda. Todėl man ir skamba neįtikinamai tokie ale degradavusi baterija nepaduoda pakankamai įtampos ar srovės. Iš PC kiek žinome, kad kai permaža įtampa, kompas tiesiog crashina gavęs load.

  2. EgidijusL parašė:

    Europai vėl prastesni CPU bus?

  3. RedundancyMaster parašė:

    Na pasiskaicius gandus apie S Serijos telefonus tai net nezinau ka ir galvoti. Gandai teigia kad būsimieji „Samsung Galaxy S21“ flagmanai turės sutvirtinto polikarbonato nugarėles. Ir ši savybė galioja visiems „S21“ serijos modeliams – „S21“, „S21 Plus“ ir „S21 Ultra“.
    Bent man tvirciau ir geriau atrodo kai telefono nugareles yra padarytos is gorilla glass stiklo o ne is plastiko…
    http://www.technologijos.lt/n/technologijos/gsm/S-86335/straipsnis/Isaiskejo-netiketa-busimuju-Samsung-Galaxy-S21-flagmanu-savybe-gerbejai-liks-nusivyle-Video

    • KiAshA parašė:

      Man kaip vartotojui nėra skirtumo, iškart telefoną dedu į dėkla led view ir mėgaujuosi

      • neblogai parašė:

        Jei nugarėlė iš plastiko, tai ir dėklas nebūtinas, taigi telefonas gali būti plonesnis. O stiklas nugarėlėje- pats kvailiausias ir vartotojui prasčiausias sprendimas. Pirma- stiklas dūžta ir byra, ir kad to neatsitiktų- tenka dėt į apsauginį dėkliuką/nugarėlę; bet tada nuo stiklo grožio vartotojui jokio skirtumo, nes nesimato, o ir telefonas pastorėjęs bei pasunkėjęs. Ir antra- norint pasikeisti bateriją- nugarėlės paprastai nenuimsi, o reiks tirpinti klijus kad tą stiklą nulupti. Žodžiu- veikia nebent kaip paskatinimas dažniau keisti telefoną.

        • Povilas parašė:

          Na nekazkaip atrodytu 800 range telefonas su plastikine nugarele, stiklas tai jau gali buti zenklas i surinkimo kokybe, ir dazniausiai eina metaliniai tvirti remai, o pas plastic dazniausiai visas telefonas plastic cheap jauciasi. Nugareles man labiausiai patinka nilkino. Ir jos dedamos labiau kad apsaugot ekrana nuo duziu, jei pvz kampu kristu. Tai bet kokiu atveju i dekla brangesni telefona reikia deti. Man realiai carbon nugarele graziau atrodo nei kazkoks stiklas.

        • EgidijusL parašė:

          Dėklą dedu dėl ekrano apsaugos – apverstas padėtas neiliečia ekrano (stovi ant dėkliuko), ir krentant tikrai apsaugo nuo ekrano skilimo. Kiek jau krito kampu ir sveikas, o draugams po vieną kartą užteko kristi kampu.

          • ModestasL parašė:

            S9 3metai be jokio deklo. Nugarele pasibraiziusi kazkiek, bet tikrai dar nebaisiai. Pagrindinis ekranas turi vos kelis mazus ibrezimus. Nezinau kam gadinti telefono dizaina tais deklais 🙂 Neverta ir nepatogu.

  4. ojojoj parašė:

    Nenoriu cia labai peikti – girti TOP Samsung telefus, bet sakau kas man buvo su dviem paskutiniais turetais TOP telefonu modeliais is Samsung:

    Pirkau nauja Samsung Note 3 (2500lt vertes man atrodo kai pasirode kainavo) – isdege ekranas
    Pirkau nauja Samsung Note 8 (900eur vertes man atrodo kai pasirode kainavo) – isdege ekranas

    Po situ „bajeriu“ nebestovejo man pirkti Note 20 5G Ulta uz 1300eur ir nepraejus dviem metams tureti isdegusius pikselius.

    Note 8 parduotas uz padoria kaina buvo ir pridejus TIK 170eur buvo pasirinktas vel naujas Samsung 🙂

    Bet nebe Note o S10 lite 😉

    Menesi naudoju – ziauriai patenkintas esu 🙂

    10h SOT
    Vakar Android 11 gavo (+ dar du atnaujinimai bus ateityje)
    Ryskus 6,7col ekranas
    SD855
    8GB RAM
    128GB UFS 3.0
    Aliuminis remas + S20 isvaizda

    Ekrana uztenka laikyti ant 50proc. lygio, nes labai ryskus yra ir manau sis aparatas nebeisedegs jau, o jei ir pabandys, tai bent nebeskaudu bus, nes jis nekainavo 1000eur+

  5. zirnis parašė:

    Turiu S8 ir to laikmecio jo konkurenta: Huawei p10 . Palyginus su Huawei, tai Samsung baterija yra tragiska, po nepilnu metu turi ziureti kur dasikrauti. Ekrane isdege vaizdas, tai galvojau pakeis garantinis ekrana ir baterija, bet kur tau.. Samsung garantinio servisas neima Global telefono versijos aptranauti, nors ji pirkta UK. Dar pridekim ta ikeitimo akcija, kur kaip minejo, jie neima pilna kaina telefonu, kurie turi igimta Samsung ekranu broka. Visumoj, tai Samsung man yra: zemo lygio garantinis servisas, fake ikeitimo akcijos ir siaip ju kainu politika Europoje labai skirtinga, na ir Samsung Lietuva atstovai yra kazkokie darzoves arba teh botai postina FB pranesimus

    • ojojoj parašė:

      Samsung salonuose ten kosmonautes dirba. Paklausiau nuejes del isdegimo taisymo ir atsake, kad tipo nebetaiso del tu isdegimu, nes Lietuvoj ale gudrutis atsirado ir supirkinejo telefonus su isdegusiais ekranais ir poto grazindavosi pilna moketa kaina uz telefona, nes nebenoredavo remontuotis. Bet va nuejus i MTTC ir paklausus to pacio, tai ir atsake, kad tvarko toliau tuos isdegimus ir is uzsienio parveztus. Taigi nereikia tu blondiniu klausyti kur pasamdytos del „grozio“ kad daugiau irangos tik parduotu ir „pakonsultuotu“.

  6. icebullet parašė:

    Ka suauge zmones darot su tais telefonais, kad sudauzot? Nuo S6+ edge laiku nebenaudoju jokiu apsaugu, nes labai graziai atrode gold’as. Tiesa, paskutini note8 atidaviau dukrai – po poros menesiu numete ir stiklas skilo tokiais smulkiais plauko storio iskilimais – is tolo nesimato, bet vis tiek. Su S20+ issiduriau, galvojau, kad cia jau su 5G, o pasirodo ne velnio. Baterija meh… nors nuo pirmos dienos nenaudoju 120hz, tik bluetoth ir wifi always on. Zodziu, didelio ispudzio nepaliko sitas telefonas. Tiesa, zmona labai norejo apple ragelio, tai nupirkau ta pigiaka SE 2020, tai neduok dieve kas per sudo gabalas 🙂 Primena koki S3 ar S4 is samsungo. O bet taciau, yra nupiestas prakastas obuolys ant nugareles 🙂

    • Stipena parašė:

      Na man persirengiant iškrito iš treningų ir sudužo ekranas nes greičiausiai į tarpelį buvo pakliuvęs žvyro gabaliukas, kitaip nepaaiškinsiu kritimo iš 40cm ir sudužimo. O dėl dėklų tai taip, aš jų nekenčiu, na bet žiauriai slidus OnePlus 6, du kartus išsprūdo iš rankų… tai nusprendžiau naudoti su dėklu.

      • SoTOP parašė:

        Aukštis toli gražu nėra viskas, kampas kaip nukrenta labai svarbu. Aš irgi esu vieną telefoną apdaužęs, iš 30cm ant laminato nukrito ir viskas. Stiklas, ir ten buvo ne su minimaliais rėmeliai kaip dabar, bet su didžiuliais pagal dabartinius standartus, suskilinėjo stipriai, nes nors aukštis ir labai mažas, bet nukrito visiškai plokščiai ant ekrano. Būtų kampu nukritęs, būtų be požymių kad kas nors buvo likęs.

  7. Guja parašė:

    Teko trumpai panaudoti Samsung A50.Visiška šūdo krūva,visais atžvilgiais, net keista matyti tą užrašą SAMSUNG.Suprantama-TAI žemesnė kategorija.Tačiau ko gero Huawei ar Xiaomi tame pačiame lygmenį geriau..

  8. StrelokRTX parašė:

    Aš asmeniškai Samsung daug metų neperku. Perėjau ant xiaomi ir pamiršau, kad tokie egzistuoja. Dabar xiaomi poco f2 pro naudoju, prieš tai mi note 2 turėjau. Nustebino iki kiek ilgai xiaomi palaiko savo produktus, nes mi note 2 android 10 gavo būdamas 2016 metų telefonu. Taip pat Samsung politika į EU vežti telefonus su exynos savo, kai USA su geresniu snapdragon už žemesne kaina man nesuvokiama.

  9. SarzzeR parašė:

    Aj, nežinau, man irgi Samsung netrukia. Tikrai padorūs telefonai, bet kaip už tokią kainą, tai galima pasiimti gerą Oneplus ar Xiaomi ar dar kokį, ir dar pinigų liks. Pats vis dar su pigiu Xiaomi ir nesiskundžiu, nors jau norisi geresnės kameros. 😀 Bet baterija gerai laiko, nors aišku nežaidžiu su juo, o tiesiog įlendu į internetą, tai vos ne 2 dienas išlaiko, o jau beveik 4 metai kaip turiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.