Nutekėjo „LG G7 ThinQ“ maketas

Dar prieš oficialią spaudos konferenciją nutekinti maketai leidžia pažiūrėti į „LG G7 ThinQ“ iš visų pusių. Šiuos vaizdus pateikė žinomas telefonų pasaulio gandų nešiotojas @evleaks.

Matomas telefonas yra sidabrinis/pilkas, o priekyje esantis rėmelis yra juodas. Nesunku pastebėti, kad telefono ekrane yra išpjova, o ją arba mėgsti arba nekenti. Gale yra dviguba kamera ir pirštų atspaudų skaitytuvas.

Tikimasi, kad „LG G7 ThinQ“ turės „Snapdragon 845“ sisteminį lustą, 6 GB RAM, 6 colių ekraną ir tik 3000 mAh bateriją. Telefono išleidimas turi įvykti gegužės 2 dieną Niujorke ir gegužės 3 dieną  Seule, Pietų Korėjoje. Pristatymas bus rengiamas tuo pat metu.

24 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Kas esat labai protingas ir galit pasakyti, kaip render yra lietuviškai. Nes man maketas toks pritemtas atrodo? Gal yra geresnis vertimas?

  2. YOman parašė:

    nu ką galiu pasakyt-atsilikę tie LG, su tuo pikulės antakiu… 🙂

  3. Strelok parašė:

    Tas notch, tai toks pat mados reikalas, kas telefonai su lenktais ekranais. Moki daugiau uz nieka pagrinde.

    • IFeelYou parašė:

      +1
      Blogiausia ne tai kad moki už nieką, blogiausi kad sumoki už pakenkimą. Abu šie dalykai daugiau kenkia negu duoda naudos. Tiksliau naudos jie iš vis neduoda, bet kenkia matymo plotui.

      • Strelok parašė:

        Nu jo, ypac ant irenginio kuris ir taip labai ribota ekrano ploti turi. Pats dabar xiaomi note 2 neseniai gavau ir jau erzina tas lenktas ekranas. Nu bent ne LG phone. Nes turetas lg flex 2 isvis ten mini chernobyl buvo su pastoviomis perkaitimo problemomis. Kazkaip nekokia nuomone apie LG telefonus susidariau, bet aisku del vieno nevykusio, negalima visu vertinti.

        • Andria parašė:

          Turejau LG Optimus 4x HD, LG G3. Dabar turiu LG G6. Pirmasis buvo tikra tragedija, kaito taip, kad net rankoj nemalonu laikyt. G3 droziau 3 metus, neturiu jam nei vieno rimtesnio priekaisto. G6 taip pat patenkintas, per pusmeti buvo perkrautas gal 3 kartus, nei kart nepakibo niekur. Gal kiek priekine kamera gali erzint, bet kai nesiselfinu man tai neaktualu. Bendras LG telefonu minusas – labai trumpas palaikymas del update, bent eu regione. Geriausiu atveju 1 karta android versija atsinaujindavo, kelis kartus saugumo update dave. O siaip puikus telefonai uz tikrai gera kaina.

      • Minde parašė:

        plius neina graziai ant viso ploto uzklijuoti apsaugine plevele. O jei uzklijuoti, tai kliuna tas pleveles krastas.

        • Strelok parašė:

          O seip gali man paaiskinti tos pleveles klijavima. As anksciau irgi darydavau, kai telefonu stiklas turejo mazesni kietuma negu raktai ir panasiai, bet dabar tai kai visokie gorrila glass yra tai reikia pasistengti subraizyti.

  4. Minde parašė:

    ….Komentaras laukia administratoriaus patvirtinimo. Kazkas naujo. Bet sis komentaras nelaukia… idomiai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.