Nutekėjo RTX 2080 Ti spartos rezultatai

Kol kas apžvalgininkai dar negali skelbti savo užfiksuotų spartos rezultatų, bet „PC Hocasi TV“, turkiškas „YouTube“ kanalas, buvo patalpinę video su RTX 2080 Ti sparta. Skaidrėse RTX 2080 Ti buvo lyginama su pirmtaku GTX 1080 Ti, o to visi ir nori. Po įkėlimo video buvo greitai pašalintas, bet nufotografuotos skaidrės liko. Kaip visada tokią informaciją reikia vertinti atsargiai, nes ji gali būti netiksli.

Kad ir kaip ten būtų, bet RTX 2080 Ti sparta yra ten, kur daugelis ir tikisi. Naujasis flagmanas už pirmtaką yra vidutiniškai greitesnis 37.5 %, kai žiūrima į vidutinius kadrus per sekundę ir 30 % greitesnis, kai matuojami minimalūs kadrai per sekundę. Revoliucijos esamuose žaidimuose nematome, bet teigiamas postūmis yra.

8 Komentarai

  1. koloniukas parašė:

    Tokią spartą turėjo rtx2080 parodyti, o rtx 2080 ti dar prie to + 30%

  2. AsPaulius parašė:

    Kažkokia klaunada.
    Tipo draiverių niekas neturi tad negalėtų testuoti net jeigu ir norėtų.
    Vadinasi yra du variantai:
    1. Fake
    2. Nvidia kontroliuotas leak’as

  3. xFiniti64 parašė:

    Dar nepasimaukite testuose, nes cia dalis zaidimu su HDR, HDR ant paskalio yra tragedija, nes paskalis naudoja labai stipria nvidia delta color compression, kuris leido jiems isleisti plokstes su mazu atminties plociu, ko pasakoje ant hdr zaidimu ziauriai krenta fps ! Tai jaigu paleidus zaidima be HDR ir tuo paciu dazniu gtx 1080 ti pries rtx 2080 ti, manau butu realus prieaugis 5-10%, vat taip va ! https://www.computerbase.de/2018-07/hdr-benchmarks-amd-radeon-nvidia-geforce/2/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.