Nutekėjo „Nvidia GeForce GTX Titan Z“ apžvalga

 Šio galiūno pasirodymo visi laukėme gegužės 8 dieną, bet ši data mums jau už nugarų, bet naujojo „Nvidia“ flagmano taip ir neišvydome.  Oficialiai vaizdo plokštė vėl atidėta dėl tvarkyklių nesklandumų, bet neoficialių šaltinių teigimu, problema tame, kad Titan Z tiesiog nesugeba įveikti per pus mažiau kainuojančios „AMD Radeon R9 295X2“.

„Nvidia“ nelaimei pakeitus naujojo galiūno pasirodymo data, ne visi spaudos šaltiniai buvo atidus ir sugebėjo pakoreguoti apžvalgų publikavimo pradžią. Dėl to turėjome progą išvysti „Hong Kong Computer Hardware Magazine“ apžvalgą, tiksliau ekranvaizdžius (screen shot) iš šio straipsnio. Trumpas reziumė galėtų būti toks: Titan Z nevertas savo kainos gaminys, kuris niekaip negali pateisinti savo 3000$ kainos lyginant su dvigubai pigesne R9 295×2. Verta paminėti, kad nors ir deklaruojama, kad Titan Z nominalus grafikos procesoriaus dažnis netūrėtų pakilti aukščiau 876MHz ribos, bet pagal pateiktą informaciją testavimo metu šis dažnis pasiekdavo ir iki 1058MHz ribą. Jei „Nvidia priverstų savo naująjį galiūną ilgiau veikti tokiu dideliu dažniu, tada jiem nesunkiai pavyktų įveikti AMD R9 295X2. Kita medelio pusė, kad norint įgyvendinti tokį sumanymą reikėtų kur kas geresnio aušinimo, arba didesnę spartą išgauti karščio ir triukšmo sąskaita.

2 Komentarai

  1. itsunoshiyuga parašė:

    nu joo. geri score. ypac 780 Ti SLI. 😀

  2. Jordan parašė:

    Sudas tas titan z 🙂 Nesigaus cia jiem nieko kai R9 295×2 dvigubai pigesne 🙂 Arba must kaina iki vienodos arba atsaukt produkta, kitos iseities nematau 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.