Nutekėjo visos „Skylake-S“ kartos procesorių kainos

„Skylake-S“ procesorių era prasideda jau rytoj, bet oficialių kainų iš „Intel“ kol kas dar nebuvome gavę. Gaila, bet tai tęsis ir toliau, nes nutekintos kainos turi gando etiketę ir jas reikėtų vertinti atsargiai.

Tikėtinas „Skylake-S“ procesorių kainas paviešino „BenchLife“ tinklapis. Jose galime pamatyti, kad sparčiausias linijos narys „Core i7-6700K“ turėtų kainuoti apie 316 USD, kaip žinome, pas mus Lietuvoje kol kas už šį procesorių prašoma 374 €, kas yra kur kas daugiau. Bet reikia priminti, kad kainodara už Atlanto ir Europoje skiriasi. Jau rytoj pristatomas kitas atrakintą daugiklį turintis „Core i5-6600K“ turėtų kainuoti apie 225 USD, tuo tarpu pas mus už šį procesorių prašoma 260 €. Pigiausiais „Skylake-S“ linijos procesoriais taps „Core i5-6400“ ir „Core i5-6400T“, už kuriuos bus prašoma 170 USD, tikėtina, kad pas mus šių procesorių kaina suksis apie 200 € ribą.

6 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Mane tai biesina ta "kainodara" pas mus.

  2. TavoMama parašė:

    Kas parašyta neskaičiau, pamačiau paveiksliuką, mintyse primečiau, kad mūsuose turėtų kainuoti apie 350€, pamačiau kas parašyta – blet nebežinau juoktis ar verkt 😀

  3. alonzo2 parašė:

    i5-6500+ mb+ 8gb ram atrodo bus top pasirinkimas 😉 laukiam info del skylake spartinimo galimybiu be atrakinto daugiklio 🙂

  4. CactusDude123 parašė:

    TavoMama, panašiai mąstome 🙂 Tik dėja, aš jau verkiu 🙁

  5. Maariux parašė:

    Nematau reikalo pirkti nauja K serijos cpu. Skelbimuose yra su gerokai patrauklesne kaina senesnes kartos. Sparta praktiskai identiska. Pats CPU su OC namų salygomis praktiskai neuzmusamas iki moralinio pasenimo.

  6. TavoMama parašė:

    Nežinau kiek ten jų "pilna". 4790k ir 4770k po vieną, 270€ ir 280€ atitinkamai, 3770k nėra, 2600k 140€. Kaip neblogas deal’as atrodo 2500k už 90€. Pakėlus dažnius iki kokių 4.5 žaidimams sueitų, bet čia jau biški loterija gaunasi. Taip pat reikia nepamiršti, kad kartu su senu CPU tektų pirkti ir seną platformą, o čia jau savi minusai.

    EDIT: permečiau akim kainas užsieniuose. Kaip ir viskas normaliai pas mus šįkart. WCCFTech kaip visad buvo biški nusigrybavę spėdami MSRP.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.