„AMD Radeon R9 Nano“ šypsosi fotoaparatui

Atsirado dar keletas „AMD Radeon R9 Nano“ nuotraukų, kuriose galime pamatyti kokia mažytė yra ši vaizdo plokštė.

Nuotraukomis pasidalino „Elmy“ slapyvardį turintis „Flickr“ vartotojas. Šaltiniai teigia, kad šis slapyvardis priklauso Anthony Lackey, kuris ne kartą dirbo su AMD keldamas susidomėjimą įvairiausiais jų produktais. Kad ir kaip ten būtų, žmogus pasidalinęs nuotraukomis praneša, kad greitai galėsime ieškoti „Nano“ vaizdo plokščių pas artimiausius pardavėjus, o daugiau informacijos bus pateikta kitą savaitę.

6 Komentarai

  1. CactusDude123 parašė:

    Vajėtau koks mažas daikčiukas 😉

  2. TavoMama parašė:

    175W su tokių kūleriuku? Nųųų nižinau… Švilps kaip turbina. Or not. Pamatysim kai išleis.

  3. Celeron parašė:

    Gal ir nešvilps, mini gtx960 visai padoriai elgiasi nors tdp ir nemažas.

  4. ZeroFM parašė:

    celeron iš balkono iškritai ? 😀 . gtx 960 max load 140w nepaima http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_960_Gaming/27.html

  5. Celeron parašė:

    Neiškritau
    Įvairiai jos ima, kai kurie modeliai ir 200w pasiekia.
    http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_960_OC/25.html

    Maniškė mini nedaug atsilieka pagal dažnius ir boost(1190/1253) nuo šios 198w ryjančios gygabyte(1216/1279) bet su temperatūrom ir triukšmu jokių problemų, per 69c retai lipa, didžiausia matyta temp 74c.

  6. TavoMama parašė:

    Bišk klaidą darai. Aušintuvą reiktų vertinti pagal average grafą, ne maximum, nebent tavo hobis yra Furmark leisti 24/7. O šiaip jo, OC žiauriai kerta per efektyvumą. Skaičiau čia kažkur straipsnelį, kad patį Fury downclockinus pavyko numest iki ~150W sąnaudų, praradus apie 10% FPS. Aš tik dėl to skeptiškai žiūrėjau, kad teko pasižaisti su 750Ti. Ana ima ne daugiau 75W (daugiau neturi iš kur paimt), bet vistiek pavyko iki ~70 delta c užkaitinti, tai šiek tiek skeptiškai žiūriu į mažus radiatorius, kad ir kiek efektyvi korta būtų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.