NVIDIA atskleidė serveriams skirtų produktų išleidimo planą

Vakar vykusio „GTC 2021“ renginio metu buvo kalbama apie serveriams skirtus produktus ir tuo pačiu buvo atskleistas naujas produktų išleidimo planas. Produktų išleidimo plane matome, kad NVIDIA yra pasiruošusi kas du metus leisti po naują architektūrą.

Aiškėja, kad NVIDIA pirmieji ARM procesoriai turi kodinį pavadinimą „Project Grace“. Tai buvo atskleista vakar, bet patys ARM procesoriai bus išleidžiami tik 2023 metais. Dar tolimesnė ARM architektūra kodinio pavadinimo neturi ir bus išleidžiama 2025 metais.

Plane matome, kad serveriai naujasnės už „Ampere“ architektūrą sulauks 2022 metais. Jos pavadinimas kol kas neatskleidžiamas ir ji tiesiog vadinama „Ampere Next“. Nors tai ir yra serverių produktų išleidimo planas jis tuo pačiu atspindi ir būsimas tendencijas žaidimų segmente. Įprastai serveriai naują architektūrą gauna kiek anksčiau ir po kelių mėnesių pasiūlomi pirmieji šios architektūros „GeForce“ produktai. Tad galime sakyti, kad „Ampere“ grafikos procesoriai pasekėjo sulauks 2022 metais. Gali nutikti ir taip, kad iki tol bus išleidžiami ir „Ampere“ atnaujinti lustai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.