NVIDIA gali sumažinti RTX 4070 tiekimą, nes pardavimai kol kas yra prasti

Anksčiau šį mėnesį NVIDIA pristatė „GeForce RTX 4070“ – labai lauktą vidutinės klasės vaizdo plokštę, paremtą „Ada Lovelace“ mikroarchitektūra. Deja, ji pasirodė tokiu metu, kai žaidėjai nenoriai moka priemoką už produktą, kuris tik atrodo geros vertės, nes apskritai vaizdo plokštės vis dar yra per brangios.

Geroji RTX 4070 išleidimo pusė yra ta, kad tai paskatino AMD atsakyti nuolaidomis, dėl ko sumažėjo RX 6800 ir RX 6900 serijų kainos. Po kelerių metų, kai svarbiausio žaidimų kompiuterio komponento kainos buvo itin aukštos, smagu, kad kainų karai vėl įsibėgėja.

Iš Kinijos sklindantys gandai sako, kad NVIDIA gali laikinai apriboti RTX 4070 tiekimą, reaguodama į prastesnius nei tikėtasi pardavimus. Bendrovė užtvindė mažmenininkus naujausia savo vaizdo plokšte, tikėdamasi, kad teigiami atsiliepimai apžvalgose paskatins žaidėjus atnaujinti savo kompiuterį, tačiau 600 JAV dolerių nominalioji kaina pasirodė esanti per daug optimistiška.

Pasak tiekimo grandinės šaltinių, NVIDIA neseniai informavo savo partnerius, kad sustabdys RTX 4070 grafikos procesorių gamybą bent vienam mėnesiui, kad būtų išvengta atsargų pertekliaus ir mažmenininkai turėtų daugiau laiko išvalyti turimas atsargas. Kai kurie, pavyzdžiui, „Novatech“ ir „Overclockers“ Jungtinėje Karalystėje, jau pradėjo taikyti nuolaidas RTX 4070 modeliams, tačiau jų vis tiek neišpirko.

3 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Už palit 980ti 2016 mokėjau 515£ o čia dabar už mid-endą 590£+.
    -100msrp o pas mus -150tai būtų galima sakyt gera kaina

  2. ziogzzz parašė:

    Lai kainas mazina o ne tiekima, isvis isnaglejo nvidia

  3. Maariux parašė:

    nVidia vėl užskersavo ant žaidėjų, kainas vargu ar mažins – juos galbėja nesveiko dydžio AI/compute fermoms užsakymai. Jau dabar nVidia nespėja, o kadangi gaming pyragas visoje apyvartoje yra sąlyginai nedidelis, jiems matomai giliai … . Dėl to ir kainos kyla su kiekviena nauja karta argumentacijai pasitelkiant visokius abejotinos naudos softinius blizgučius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.