Naujos NVIDIA „Reflex“ ir „Broadcast“ technologijos pagerins žaidėjų patirtį

NVIDIA „Ampere“ atskleidimo renginio metu kalbėjo ne tik apie naujas vaizdo plokštes, bet ir apie naujas technologijas. Vienos įdomesnių technologijų žaidėjams yra „Reflex“ ir „Broadcast“.

„Reflex“ leis sumažinti sistemos atsako laiką net iki 50 %. Ši technologija taikoma į eSporto žaidėjus, nes būtent ten kiekviena milisekundė gali būti aukso vertės. Kol kas „Reflex“ technologija veiks tik su penkiais žaidimais: „Valorant“, „Apex Legends“, „Call of Duty Warzone“, „Destiny 2“ ir „Fortnite“. Ją galėsime išbandyti kažkada rugsėjo mėnesį.

Dar viena naudinga technologija yra „Broadcast“. Ši technologija irgi bus prieinama nuo rugsėjo mėnesio, bet tikslios datos NVIDIA nepateikia. Kaip jau supratote, „NVIDIA Broadcast“ yra susijusi su transliacijomis ir leis išnaudoti dirbtinį intelektą, kad būtų pasiektas kuo geresnis rezultatas. Dirbtinis intelektas leis stipriai pagerinti garso kokybę, nes bus išfiltruojamas visas pašalinis triukšmas. Žaidėjas taip pat galės uždėti norimą foną, kad nebūtų matomas kambarys ar padaryti žalio fono efektą, kad transliuojant žaidimą būtų matomas tik žaidėjas.

1 Komentaras

  1. BC00 parašė:

    RTX IO turbūt įdomiausia tech iš visų. Tik irgi neaišku kaip veiks ir ar išvis veiks.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.