NVIDIA nebepirks ARM

Bloomberg“ praneša, kad NVIDIA atsisako savo ankstesnių planų ir nebepirks ARM. Dėl tokio sprendimo kompanija praras 1,25 mlrd. JAV dolerių. Tokią sumą reikia sumokėti už sandorio nutraukimą. NVIDIA už ARM iš viso norėjo sumokėti 40 mlrd. JAV dolerių, bet dėl didelio kitų kompanijų pasipriešinimo šiam sandoriui yra nelemta išsipildyti.

Nvidia Corp. is quietly preparing to abandon its purchase of Arm Ltd. from SoftBank Group Corp. after making little to no progress in winning approval for the $40 billion chip deal, according to people familiar with the matter.

— Bloomberg

NVIDIA pranešus apie planus įsigyti ARM didelis kiekis kompanijų naudojančių ARM architektūrą sunerimo, kad po įsigijimo geriausias architektūras NVIDIA pasiims sau, o kitiems duos tik tai ką norės. NVIDIA, žinoma, sakė kad to nebus, bet tarp nerimaujančių kompanijų buvo tikrų rinkos milžinų, kurie pasitelkę savo įtaką prašė įvairių institucijų pradėti tyrimą dėl šio sandorio. Tikėtina, kad institucijų tyrimai vedė prie sandorio uždraudimo, dėl to NVIDIA tiesiog atsisako savo planų.

4 Komentarai

  1. r00lz parašė:

    NVIDIA akcijų grafikas varo žemyn su tokia naujiena.

    • EscO parašė:

      nvidija tempia žemyn bendras visų akcijų kritimas, konkurentai xilinx irgi tempiami žemyn be aiškios priežasties.

    • Jordan parašė:

      Eilini karta isdulkins visus. Viskas atsidaro, pardavimai auga, o akcijos krenta. Dar nauja architecture uz 6-8 menesiu. Supirks akcijas ant low tam kam reikia.

      • nemesis parašė:

        Gal taip, o gal ne. Crypto jei pasiriša, GPU vėl bus pilni sandėliai. Tai tikrai klausimas ar tikrai jau bus taip, kaip buvo per crypto krizę, kai parduota viskas, kas dar net kast Afrikoj nepradėta. O jei ne, tai tada klausimas ar akcijos šuoliuos tik up devynmyliais batais…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.