„nVidia Pascal“ pristatymo tikimasi „Computex 2016“ parodoje

Jau seniau buvo kalbų, kad „nVidia“ naujausios „Pascal“ architektūros vaizdo plokštes ruošiasi pristatyti „Computex 2016“ parodoje, kuri startuoja pačioje gegužės pabaigoje.

Elementaru, kad naujoji vaizdo plokščių karta mus anksčiau ar vėliau pasieks, o „SweClockers“ teigimu, tai bus gegužės pabaiga. Tada turėtume išvysti dvi „nVidia Pascal“ vaizdo plokštes, kurios tiesiogiai pakeis „GeForce GTX 970/980“ grafikos adapterius. „Sweclockers“ teigimu, su pirmąją banga sulauksime pakaitalo ir „GeForce GTX 980 Ti“ vaizdo plokštei, o naujojo atstovo sparta neva bus labai panaši.

Dar viena įdomi detalė, kad naujosios „Pascal“ vaizdo plokštės tikrai naudos GDDR5X pagerintą atmintį, kuri, lyginant su dabar naudojama GDDR5, gali pasiūlyti dvigubai didesnį duomenų pralaidumą.

Pascal1 roudmap

7 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Jei bent kiek tiesios yra apie tai ką Sweclockers rašo, tai iš vieno lusto jau ne du bet tris variantus gamins taip išeina. Pilnas lustas GTX 980 Ti pakeist, kiek apkarpytas GTX 980 pakaitalas, o dar labiau apkarpytas GTX 970 pakeitimui. Ir manau didelė tikimybė, kad taip galėtų įvykti 🙂

  2. DasMachine parašė:

    GpuTechConf vyksta siom dienom. Kodel gi nepristacius vieno kito produkto tenai?
    http://www.gputechconf.com/

    JEN-HSUN HUANG prades kalba rytoj 19:00 Lietuvos laiku.

  3. ziogzzz parašė:

    Sito ir as laukiu, tik kazkaip galvoju kad Pascal nestebuklas bus, arba brangus labai stebuklas, nors 15% -20% jei istemps daugiau nei 980Ti bus jau neblogai. Nes prie 1440P rezoliucijas labai norisi GTX970 pakeisti 🙂

  4. svabas parašė:

    kiek galvojat maždaug kainuos gtx 970 pakaitalas?

  5. Stipena parašė:

    Ir pristatė tik Tesla P100 su HBM2 atmintim, kuri jaui iškeliavo į gamyklas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.