„nVidia“ patyliukais įgalino DirectX 12 „Fermi“ grafikos procesoriams

Su naujausiomis tvarkyklėmis sulaukėme įdomaus „nVidia“ žingsnio. Paaiškėjo, kad nuo dabar „Fermi“ grafikos procesoriai, kurie yra maždaug penkių metų senumo, palaikys DirectX 12_0 funkcijų rinkinį. Taip pat „Fermi“ gavo WDDM 2.2 palaikymą, kurio reikia norint įdiegti „Windows 10 Creators Update“.

Galime spėti, kad įgalinant WDDM 2.2 palaikymą buvo pagalvota, kad būtų gerai įjungti ir DirectX 12 senose „Fermi“ vaizdo plokštėse. Kitas klausimas, kiek dabar iš to naudos?

5 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Nu gt820m , 720m yra padarytas ant fermi architekturos o sitos netokios ir senos 2013metu . Tai manau nori tiesiog optimizuoti sena architektura. Aisku dar ant Keplerio pilna vaizdo kortu laptopams yra padarytu tai jie irgi turi tureti directx 12 palaiktma

    • SoTOP parašė:

      Nera ten ko optimizuoti, ir ypač ne dabar. 820M buvo rebrand’inta iš 720M, kuri savo ruoštu buvo rebrand’inta iš 540M, o šita buvo rebrand’inta iš 435M. Taip kad čia viskas jau pelėsiais ir kerpėm apaugę seniai.

      • koloniukas parašė:

        Mano nešiojamas turi 540M, tai dar naujus žaidimus eina pažaisti 🙂 tokius kaip dirt 4, Crysis 3, gta v, falout 4. Tad niekas dar čia neapaugę 🙂 Aišku maniškė 540M spartinta, panašaus galingumo kaip 555M.

        • SoTOP parašė:

          Matai, aš ir nesakau kad DX9 ar DX11 neišeina pažaisti, esmė kad iš DX12 bus 0 naudos, ypač dėl to kad jis pas fermi veiks emuliacijos pagalba, dėl ko sparta turėtų visada į minusą nueiti su DX11 palyginus. Kitas dalykas, tavo išvardinti žaidimai nėra nauji 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.