Naujos ForceWare 190.62 WHQL tvarkyklės

Šiandien nVIDIA išleidžia naujas, GeForce vaizdo plokštėms skirtas, ForceWare tvarkykles. Naujoji tvarkyklių versija sėkmingai įveikė Microsoft WHQL (Windows Hardware Quality Labs) testus Windows 7 aplinkoje bei oficialiai palaiko DirectX Compute programavimo kalbą. Pakete įtraukta PhysX 9.09.0814 programinės įrangos versija, kuri turėtų priversti sparčiau veikti naujausius PhysX naudojančius žaidimus, tokius kaip Batman: Arkham Asylum ir Darkest of Days. Naujos nVIDIA tvarkyklės taip pat turėtų ištaisyti ir tam tikras grafines klaidas kituose žaidimuose.

ForceWare 190.62 WHQL suderinama su 6-os ir aukštesnių serijų GeForce vaizdo plokštėmis, o parsisiųsti šias tvarkykles galite iš čia.

11 Komentarai

  1. Runonce parašė:

    Jo,tik ydomu kodel (tas pats ir su 190.38 versija) kiekviena karta po PC restarto event viewer loguos fiksuoja error:The NVIDIA Display driver Service service has reported an invalid current state 32….ko nera pvz. su 186.18 versija…;)

  2. -NRJ- parašė:

    na as su 190.38 ant savo sistemos jau tik nuo pat pasirodymo tos versijos sedziu ir mano sistemoi jokios bedos? tai nezinau gal pas tave su hardware kazkas netaip, arba labiau tikeciau is softo puses kazkur kabliukas. kokia VGA? kokia OS?

  3. Spaidy_ parašė:

    Driveriai gla ir nieko butu bet vien tai kad dabar vos pajudinus pele iskart vaizdo plokstes dzniai iki maximum uzsikelia. Ir iki siol nuo 186 serijos driveriu pasirodimo control paneles nesuinstaliuoja, rankiniu budu neleidzia nebent rasai sena driveri ir rankiniu budu pacius komponentus atnaujint vienintelis budas.. zodziu 😀 185.85 paskutinis driveris su kuriuo galaiu ramiai sedet be rimtu bedu…

  4. -NRJ- parašė:

    na nezinau as visada naujus nvidia draivus instaliuoju ant virsaus
    todel man visi control panel islike dar nuo senu laiku (zinoma pasikeitineja kazkas juose) ir jokiu man nei gliuku nei ka. viskas tvarkoi.

  5. Runonce parašė:

    Na tas ka rasiau,buna tik ant Windows7 x64,ant Vista sistemos viskas ok…tiesa pasakius ir ant win7 veikt veikia viskas idealiai,tik tiek kad fiksuoja sistema klaidas…y kurias manau daugelis nei nedirstelejas sako kad viskas ciki;)

  6. Runonce parašė:

    Taipogi teisingai Spaidy_ pastebejo,nuo 185.85 versijos nei y viena vaizdo plokste GTX serijos(taip pat ir GTS250)normaliai nesiinstaliuoja tvarkykles parsisiustos is nvidia,arba tenka ilgai laukti,ir dazniausia ysiraso be control panel…Na ir ne visiem gi papuola rasyti ant senu tvarkykliu,daug kas raso y naujai suinstaliuota sistema,ir nori naujausiu tvarkykliu,o ne is CD….ir ką tada?…rasyti senus draivus o paskui ant virsaus naujus….zodziu cia nvidia bugai…

  7. AuRiMaS666 parašė:

    Ant Win7 Beta kiek kartu rasiau driverius, instaliacija ilgai trukdavo ir neisirasydavo Control Panel, o ant Win7 RTM viskas isirase kaip reikiant ir labai greitai, bet buvau as pakeites Win7 regional settings i US pagal girdeta patarima, nezinau ar cia de to viskas pavyko… 🙂

  8. Runonce parašė:

    Hmm,reiks isbandyt:)Pilnai galimas daiktas,susiduriau panasiai su Microsoft live Cam…Ta programa instaliuojasi pusiau per interneta,ir kol buna kompe yjungta LT kalba,netgi nesujungia su serveriu…bent jau taip budavo su senesnem programos versijom

  9. Istorikas parašė:

    Reiks isbandyti nes turejau su prita versija problemu. Kas 1min dingdavo internetas ir ismesdavo problema su vga driveriais.

  10. Beady parašė:

    vakar parsiunciau isirasiau pokolkas problemu jokiu veikia kaip veikia jokiu pasikeitimu nepastebejau.

  11. BigMan parašė:

    neveikia control panel :S p.s vga 295… shudas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.