nVidia pristato naujus 3D Vision akinius

Praėjusią savaitę vykusiame GeForce LAN 6 reginyje Kalifornijoje, JAV, kompanija nVidia pristatė antrosios kartos 3D Vision rinkinį, į kurį einą infraraudonųjų spindulių siųstuvas ir visiškai naujo dizaino, naujos kartos 3D Vision akiniai.

Naujasis rinkinukas šiuo metu bus žinomas 3D Vision 2 Kit vardu ir JAV rinkoje kainuos 150 JAV dolerių. Mes jau minėjome, jog į rinkinį įeiną IR spindulių siųstuvas, tačiau didžiausia naujovė yra naujo dizaino 3D akiniai. Pastarieji yra suderinami su pirmosios kartos 3D Vision sistemomis, tačiau vis tiek siūlo tokias naujoves, kaip kad apie 20% didesnius akinių lęšius geresniam 3D vaizdų matomumui.

Dar viena naujovė – 3D LightBoost technologija, kuri, pasak kompanijos, užtikrina dvigubai didesnį trimačių vaizdų ryškumą ir žymiai pagerintą spalvų atkūrimą. Pirmasis monitorius, kuris pasižymi šia technologija, yra 27 colių įstrižainės Asus VG278H. Šis Full HD rezoliuciją turintis monitorius kainuos 700 JAV dolerių, tačiau bus pateikiamas su 3D Vision 2 akiniais. Tiek 3D Vision 2 rinkinys, tiek Asus monitorius pasirodys šį mėnesį.


2 Komentarai

  1. algiz parašė:

    Nedidele klaidele tekste \"mistaipas\" – užtrikina dvigubai didesnį trimačių

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.