„NVIDIA“ ruošiasi supaprastinti žaidimų nustatymų raizgalynę su nemokama programa.

Vyrukai iš vieno populiariausių vaizdo kortų gamintojų nusprendė, kad nustatyti vizualinius parametrus žaidimuose daugeliui yra per sudėtinga ir sugalvojo „GeForce Experience“ — programą, kuri padės sukonfigūruoti vartotojo sistemai geriausiai tinkančius nustatymus. Taip jie siekia populiarinti asmeninių kompiuterių žaidimų prienamumą ir kokybę.

Programa bus nemokama ir ją jau galima išbandyti dabar, tiesa ji dar tik open beta stadijoje (nebaigtas, testavimui skirtas produktas), bet tai neturėtų sustabdyti smalsuolių. „NVIDIA“ žada autmatiškai nustatyti rekomenduojamus nustatymus, įrašyti naujausias tvarkykles ir vizualiai pademonstruoti kokį poveikį turės nauji parametrai. Taip pat programa praneš apie atnaujintus nustatymų rinkinius ir tvarkykles iššokančiu priminimu.

Viskas atrodo išties gudriai, bet tai dar tik pradžia. Palaikomų žaidimų kol kas nedaug, tačiau ateityje „NVIDIA“ pasiryžę sparčiai plėstis ir aptarnauti didžiają jų dalį. Šiuo metu palaikomų žaidimų sąrašą rasite čia.

5 Komentarai

  1. ZeroFM parašė:

    Pajungė papildoma programa kad nustatytų max nustatymus 😀

  2. daniukas21 parašė:

    jei sugebi zaidima isirasyti tai ir manau su nustatymais nebus sunku 😀

  3. Jordan parašė:

    Na seip nelabai kas, bet hitman absolution tai tikrai nustate geresne grafika, nei buvau pasidares ant savo gtx560 ti. Hbao pakeite i ssao ir kitus nustatymus pakele, bet visumoj tarkim far cry 3 tai pasiule nustatymus sumazint tik kai ir taip pas mane 40fps+ dar nepatiko, kad visur nori ijungti motion blur kurio as nenaudoju, man tas suliejimas, tik zaidima gadina 🙂

  4. Povilas parašė:

    Siaip jeigu ka HBAO>SSAO, HBAO pakelia grafikos kokybe.

  5. Jordan parašė:

    Na blogai surasiau, turejo buti "HBAO vietoj buvusio SSAO" per telefona rasiau, neturejau kada klaidu taisyt 🙂 zodziu tik si kriteriju numete zemyn ir visus kitus po laipteli pakele, kartais nezinome kuris butent nustatymas daugiausiai resursu naudoja, tai toks dalykas gali praversti, visi zino, kad AA smarkiai per fps kerta, o ten toliau ar tie motion blur/high texture ir t.t. neaisku, tiesiog jei neturi laiko knistis po nustatymus ir ziuret kokia kombinacija, suksis zaidimas geriau, prarandant kuo maziau kokybes – gali praversti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.