nVidia taipogi žaidžia su pavadinimais

Pasirodo, kad neva naujos kartos produktus nešiojamiesiems besibaigiant šiems metams pristato ne tik AMD, bet ir pastarosios kompanijos konkurentas nVidia. Visgi šį kartą viskas dar labiau panašu į marketingą, nei kad AMD atveju su HD 7000M šeima.

nVidia šiandien pranešė, jog pristato tirs „naujus“ gaminius – GeForce 610M, GeForce GT 630M ir GeForce GT 635M. Tai yra pirmieji gaminiai trys grafiniai lustai skirti nešiojamiesiems kompiuteriams iš naujosios GeForce 600M šeimos, tačiau ar tikrai?

Kaip pažymi portalas AnandTech, tikrai ne. AMD dar bent šiek tiek atnaujino savo pasiūlymus su esamu technologiniu procesu, o viskas, ką padarė nVidia, tiesiog pakeisti pavadinimai. Minėtas GeForce 610M yra tiesiog GeForce 520MX, GT 630M yra GT 540M, o GT 635M – GT 550M.

Žinoma, kaip kad AMD atveju, likę vardai GeForce 600M šeimoje priklausys tikriesiems naujos kartos produktams, pagrįstiems 28nm technologiniu procesu. Kai AMD nutyli naujos kartos produktų pasirodymo datą, nVidia mums jau sakė ankščiau, kad šie pasirodys tikrai tik kitais metais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.