nVidia tvirtina, kad pardavimai – geri

Po to, kai internete pasirodė informacija apie tai, kaip iš tiesų sekasi kai kuriems nVidia partneriams, „žaliasis“ gigantas visus tikina, kad viskas yra labai gerai ir reikalai niekad nebuvo geresni, nei yra dabar.

Kiek ankščiau buvo pranešta, kad kai kurie kompanijos partneriai susiduria su finansinėmis problemomis dėl produktų stygiaus, tačiau vaizdo posistemių gamybos gigantas teigia, kad nėra taip, o jie su problemomis veikiausiai susiduria dėl užsitęsusių pačių kompanijų finansinių problemų.

nVidia sakosi pardavusi beveik visus lustus ir turi labai mažai atsargoje. Tokie partneriai kaip Palit ir jos dukterinės kompanijos gali negauti išvis arba gauti labai mažai galingojo GT200 lustų, o tai šioms kompanijoms tikrai ne į naudą.

Tiesa, jei viskas vyks pagal planą, naujieji Fermi lustai turėtų atnešti pranašumą į nVidia pusę. Nepaisant to, jų pasirodymo vis dar tenka laukti, o jis numatytas ne ankščiau kitų metų pirmojo ketvirčio. Žinoma, oficialiuose kompanijos pranešimuose kalbama, kad jos partneriai yra labai laimingi, jie parduoda labai daug lustų ir jie nieko nepraleidžia išskyrus tai, kad jiems gauti lustus yra labai sudėtinga.

Į viską pažiūrėjus kitaip, kompanija tai savo partneriams gali aiškinti kaip suprantamą dalyką, kuris neišvengiamas. Nepaisant to, kad ATI ir jos išskirtiniai partneriai yra žingsniu priekyje su aparatine įranga, tačiau lustų pasiekiamumas toks mažas, kad norintys įsigyti Radeon HD 5800 serijos ar HD 5970 vaizdo posistemius vartotojai turi gerokai paprakaituoti.

3 Komentarai

  1. Kenji parašė:

    Žinau kaip padidinti pardavimus – pervadinkime ką nors 😀 😀

  2. crooked parašė:

    o tai ka siulai jiems daryti kol neturi atsako i HD5000 ? leisti partneriams mirti?

  3. pushaz parašė:

    Kenji – visu pirma reikia tureti ka pervadinti bent jau.O zinant,kad vga segmente didziausias pelnas is low,bei mid end,nieko stebetino.
    Be to,negi ismest visus uzsakytus ir nupirktus chipus?Kazkur reikia juk iskist.
    OEM\’ui sueis ir tokie 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.