„OCZ“ surado maitinimo šaltinių padalinio pirkėją (atnaujinta)

Kompanijai „Toshiba“ už 38 mln. USD perėmus tik portfelį su SSD kaupikliais, svarbiausi „OCZ“ aktyvai kuriam laikui liko padalinti į dvi dalis. Praėjusią naktį buvo rastas ir maitinimo šaltinių padalinio pirkėjas: juo tapo paslaptinga kompanija „Firepower Technology, Inc“.

Subjektyvią „OCZ“ likvidaciją vykdanti korporacija „ZCO Liquidating Corporation“ už 850 000 JAV dolerių perleido visas su maitinimo šaltiniais susijusias technologijas, „OCZ“ aktyvus ir patentus kompanijai „Firepower Technology“. Įdomiausia tai, kad apie „Firepower“ maitinimo šaltinių rinkoje nėra jokio įrašo ir pati kompanija buvo įregistruota tik sausio mėnesį. Kyla pagrįstų klausimų, kas iš tiesų yra „Firepower“. Prie įkurtos kompanijos pavadinimo esantis prierašas „Delaware.Inc“ leidžia manyti, kad „Firepower“ yra pradžia arba užnugaris kol kas slepiamai kompanijai, kuri viso labo nori tik išsirankioti iš „OCZ“ portfelio su maitinimo šaltiniais susijusius patentus.

Nors yra likusi tikimybė, kad šio „OCZ“ padalinio pirkėjas norės tebegaminti „OCZ“ ir jos OEM gamintojų taikomo dizaino maitinimo šaltinius, labai tikėtina, kad „OCZ“ maitinimo šaltiniai tiesiog bus išnaikinti vardan patentų perėmimo.

Susisiekę su „OCZ Storage Solutions“ gavome informacijos, kad „Firepower“ ketina vykdyti „OCZ“ ir „PC Power & Cooling“ maitinimo šaltinių garamtinius įsipareigojimus. Galbūt nėra jau viskas taip blogai…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.