Oficialiai išleidžiamos „Redmi Air Dots S“ ausinės

„Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ šiandien Kinijoje išleido „Air Dots S“ ausines. Naujasis modelis neatneša jokių vizualių pakeitimų, tačiau siūlo naują monofoninio garso išvesties režimą, kuris gali suskaidyti abi ausines kaip atskirus imtuvus. „Air Dots S“ taip pat pasižymi tuo, kad siūlo geresnį garso perdavimo greitį, nepaisant to, kad vis dar naudojamas „Bluetooth 5.0“ ryšys, kaip ir pas pirmtakus. Taip pat yra naujas žaidimo režimas, kuris turi sumažinta atsako laiką.

Likusios specifikacijos yra panašios, kaip ir praėjusių metų bevielių ausinių, įskaitant 7,2 mm membranas, skambučiams skirtą DSP triukšmo slopinimo funkciją ir jutiklinį valdymą muzikai ir balso asistentui. Vieno įkrovimo metu baterijos veikimo laikas yra 4 valandos, o su įkrovimo dėklu – 12 valandų. „Air Dots S“ taip pat atitinka IPX4 sertifikatą, kas reiškia, kad jos yra atsparios purslams.

„Redmi Air Dots S“ kaina yra 99 CNY (14 USD / 13 EUR), o Kinijoje jau vyksta pardavimai. Ausinės vėliau turi būti išleidžiamos globaliai. Tikslios datos, kada tai įvyks kol kas nėra.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.