Oficialiai pristatyta „Xiaomi Mi Band 3“

Apie naują išmaniąją apyrankę „Xiaomi“ kalbėjo jau nuo 2018 metų pradžios, ir pagaliau „Mi Band 3“ pristatyta oficialiai.

Po didžiulės „Mi Band 2“ sėkmės kompanija siūlo dar vieną įrenginį už itin priimtiną kainą. Nors ši apyrankė, kaip pranešama, kainuos apie 26 JAV dolerius, tačiau savyje ji turės Bluetooth 4.2 ir veiks tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema („Mi Band 2“ veikė tik su „Android“ įrenginiais). Kaip teigiama, „Mi Band 3“ turės 110 mAh bateriją, kuri turėtų atlaikyti 20 dienų naudojimo vienu įkrovimu.

Nors tai nebus brangus fizinio aktyvumo sekiklis, tačiau savyje jis turės porą naujų funkcijų: širdies ritmo sekiklis, sekantis dūžius per minutę visą dieną, ir pedometras, kuris rodo pasiekimus apyrankės ekrane realiu laiku. Kaip ir galima tikėtis, GPS funkcijos už tokią kainą galime nesitikėti.

„Mi Band 2“ ir „Mi Band 3“

Taip pat turėtų būti „Mi Band 3“ versija su NFC funkcija, leidžiančia atlikti atsiskaitymus, tik neaišku, ar kompanija ketina siūlyti šią versiją pasaulinėms rinkoms.

Apyrankė turės 0,78 colio OLED 128 x 80 pikselių ekraną, bus atspari vandeniui. „Mi Band 3“ svers tik 20 g ir originaliai bus galima rinktis iš juodos, oranžinės ir mėlynos spalvos apyrankių.

Teigiama, kad Kinijoje „Mi Band 3“ bus galima įsigyti nuo birželio 5 d.

16 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Tie kas turi tokias apyrankias. Ar verta pirkti?

    • FuZe parašė:

      Turiu Lenovo Cardio Plus HX03W, na žiūrint ko iš jo tikiesi, man visada buvo įdomu kiek žingsniu nueinu, viska puikiai parodo, aišku gali dar širdele pasižiūrėti, sujungti su tlf, ir rasti kur nusimetė, bet nenaudoju šito, gaila saulėje NIEKO nesimato ką jis ten rodo, pakrovimas paprastas, pajungi į PC ir jau pakrautas, laiko nežėjau kiek užtrunka pakrovimas. Na jei įdomu kiek žingsniuoji, ir jeigu ekranas „nebijo“ saulės, tai tikrai nieko.

    • egliosha parašė:

      Turiu Mi Band 2, jei užsilenks, pirksiu 3. Jei ne ištisai susieta su telefonu, tada atlaiko 30 dienų, jei susieta ir eina visi pranešimai (skambučiai, sms), tada apie 15 dienų laiko. Žingsniamatis tikslus, širdies ritmo matuoklis – abejoju. Kaip už tokią kainą, tai apsimoka, nes alternatyvių apyrankių baterijos tiek nelaiko.

    • newdiamond parašė:

      apyrankes….

    • Stipena parašė:

      Pusė mėnesio kaip naudojuos Fitbit Ionic. Nusiimu nuo rankos tik eidamas į dušą ir darbe, nes draudžiama naudotis. Iš ešmės pirkau dėl funkcijos miegui stebėti. Sakyčiau gan gerai veikia, parodo kiek ir kada miegojai, kada buvo lengvas, REM ir gilus miegas. Pažiūrėjęs miego Benchmark rezultatus, matau kad grįžus po darbo praktiškai miegu vien tik lengvu miegu, REM ir gilus miegas visai netempia iki reikiamo kiekio, o miegas per išeigines maždaug idealus 🙂
      Na ir yra dar funkcijų kurių neišnaudoju. Visokios fitneso programos ir pan. Deezer’is, 2GB atminties muzikai įsikelt ir klausyt per bt ausine. Overall už tokią kainą norėčiau daugiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.