Oficialiu: Apple iTunes Music Store veikia Lietuvoje

Mes vakar rašėme apie tai, jog galbūt Lietuvoje artimiausiu metu veiks iTunes Music Store parduotuvė, o šiandien didžiausi lietuviški naujienų portalai praneša, kad paslauga, kuri leidžia mums, lietuviams, įsigyti muzikos ir filmų, jau veikia.

Už dainas ir albumus Apple iTunes Music Store galima atsiskaityti mūsų šalies bankų išduodamomis kreditinėmis ir kai kuriomis debetinėmis kortelėmis, o kainos nurodomos eurais. Vienos dainos kaina svyruoja nuo 0,7 iki 1,3 euro, o albumas vidutiniškai kainuoja 10 eurų.

Lietuviai nuo šiol ne tik gali įsigyti muziką, bet ir nuomotis filmus. Šalia to, Lietuvos vartotojus jau spalio pradžioje pasieks ir dar viena Apple parduotuvė – iBook Store. Joje jau šiuo metu yra virš 200 tūkstančių knygų, pateikiamų skaitmeniniu formatu.

Taigi Lietuva pagaliau pilnai gali mėgautis visomis Apple elektroninėmis parduotuvėmis, kurios taip mėgstamos užsienyje. Apple Apps Store galėjome naudotis jau kuris laikas, nuo šiandien galima išbandyti iTunes Music Store, o labai greitai ir iBook Store.

3 Komentarai

  1. donaciuxx parašė:

    jeee cia kaip koks magdelendas 😀 bl bl ziauru, zmonem reikia daugiau bapkiu o ne pasiulos….

  2. donaciuxx parašė:

    aisku kas turi bapkiu tai tiem jeee! 🙂

  3. PonasKlebonas parašė:

    Puiku iš tos laimės išsitrinkim tūkstančius pripiratintų dainų iš savo hardų ir nusipirkim visas orginalias 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.