Paaiškėjo galima „GeForce GT 1030“ išleidimo data

Jau seniau rašėme, kad „nVidia“ galimai ruošia į žemą spartos segmentą orientuotą „GeForce GT 1030“ vaizdo plokštę. Net dabar oficialios informacijos apie konkrečias šios vaizdo plokštės specifikacijas nėra, nepatvirtintas ir jos egzistavimas.

Kad ir kaip būtų, bet gandai be reikalo neatsiranda ir „GeForce GT 1030“ pasirodymas yra labai tikėtinas, nes „nVidia“ reikia atsako į „Radeon RX 550“. Spekuliuojama, kad „GeForce GT 1030“ turės 512 CUDA branduolių, 32 TMUs ir 16 ROPs. Atminties kiekis bus tarp 2-4 GB, o atminties kontroleris bus 128 bit. Manoma, kad TDP galėtų suktis apie 35 W, o kaina bus 79 USD.

Gan netikėta, kad „GeForce GT 1030“ galimai pasirodys jau labai greitai, gegužės 8 dieną. Tai yra kiek daugiau nei už poros savaičių. Iki to laiko apie „GeForce GT 1030“ tikrai sužinosime daugiau. tikrai sužinosime daugiau.

7 Komentarai

  1. svabas parašė:

    nesuprantu tokių plokščių rinkos, taigi integruotos lygis

    • kernel_panikuoja parašė:

      Ne visi CPU turi iGPU. Nors retai kada prireikia galingo CPU be galingo GPU, bet kartais pasitaiko tokiu atveju. Jeigu zmogui reikia, pavyzdziui, kad PC greitai kompiliuotu didelius projektus, tai jis potencialiai gali pirkti kazka is AMD R7 ar Intel LGA2011, o GPU tokiu atveju gali buti kuo pigesnis, bile vaizda rodo.

  2. newdiamond parašė:

    turbut butu idomu tokia korta palyginti su Intel iGPU ir AMD APU

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.