Padorus išmanusis už 100 € – įmanoma

Ne visi išmaniajam telefonui įsigyti gali skirti 300, 400 ar net 600 eurų. Dar visai neseniai norint padoraus neerzinančio prietaiso su nepigiu plastmasiniu korpusu reikėjo stipriai atverti piniginę, bet čia galimybę pamatė Kinijos gamintojai. Stebina, kad dabar net turint tik 100 € galima įsigyti prašmatniai atrodantį telefoną, kuris turi gan neblogus parametrus.

Turintiems 100 € galėtume pasiūlyti „Oukitel U15 Pro“. Už jį reikės pakloti viso labo 91.25 €, o siuntimas kainuos tik 0.75 €. Geriausia, kad šis telefonas guli Europos sandėlyje, tad apie papildomus mokesčius galvoti nereikia.

Savaime suprantama, už 92 € stebuklų tikėtis nereikia, bet „Oukitel U15 Pro“ atrodo visai neblogai. Telefonas turi 8 branduolių „MediaTek“ sisteminį lustą, kuriam kompaniją palaiko net 3 GB atminties. Talpa skirta failams yra 32 GB. 5.5 colio 720p raiškos ekranas yra užlenktas šonuose (2.5 D). Norintys fotografuoti tai galės padaryti su 16 megapikselių galine ar 5 megapikselių priekine kamera. Viskam energiją tieks 3000 mAh baterija, o visi telefono komponentai sutalpinti metaliniame korpuse. Paminėsime, kad perkant „Oukitel U15 Pro“  gausite ir silikoninį telefono dėkliuką.

Visada yra gerai turėti iš ko rinktis, kitas pasiūlymas, tiesa, kiek perkopia 100 € ribą. Už „Elephone M2“ reikės pakloti 102.3 €, dar 1.3 € už siuntimą, bet jokie papildomi muitai negresia, nes telefonas Europos sandėlyje.

„Elephone M2“ turi tą patį „MediaTek“ aštuonių branduolių lustą kaip ir „Oukitel U15 Pro“. Telefone randame ir 3 GB atminties bei 32 GB vietos savo failams. „Elephone M2“ pranašumas, kad jis gali pasiūlyti Full HD raišką turintį 5.5 colių IPS ekraną. Gamintojas praneša, kad naudoja „Sony“ 13 megapikselių sensorių galinei kamerai, priekinė kamera yra standartinė – 5 megapikselių. „Elephone M2“ negali pasigirti itin talpia baterija, ji yra 2600 mAh. Kaip galime tikėtis, telefonas turi metalinį korpusą.

19 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    man tai blogiausia…kad tiems mediatek nera modu Lineage OS pvz. Nes jie normaliu source code nepateikia…ir niekas nenori vargti

  2. Daimonass parašė:

    Draugas nusipirko kazkoki kiniska telefona irgi uz 100€, viskas nuostabu iskyrus tai, kad nevisada imanoma prisiskambinti tam telefonui, nors jis ir ijungtas. Programine iranga kazkokia kreiva… Tad pries pirkdamas tokius telefonus, dar pasidomeciau ar nebuna kazkokiu vat va tokiu didesniu problemu.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Visko gali būti. Tad kartais gal tiesiog reikia primokėt ir kiek žinomesnę firmą griebti. Nors daugeliui tai jokia Kinų firma nieko nesako. 😀

      Bet kai pagalvoji, už 100 € dabar tikrai visai nieko tie telefonai, o ir atrodo normaliai. Šiaip už apie 200 € jau iš vis geri aparatai prasideda.

  3. Dziugas parašė:

    Neblogas pasiulymas…Labai panasus parametrai kaip p9 lite kai kurie geresni

  4. newdiamond parašė:

    pirkau vaikui kiniska…viskas kaip ir normaliai uz kaina….kokia mokejau…bet baterija nu kinietiska 😀

  5. DjDedis parašė:

    Kaip tik ieškau 10 metų vaikui telefono. Aišku bus žaidžiami žaidimai, tai prioritetas baterija sparta ir užtektinai atminties. Kurį pasiulytumėt? Na kad ir iš tų dviejų pasiūlytų straipsnyje. Abu turi savus pliusus, sunku išsirinkti…

  6. newdiamond parašė:

    nu tai sukure vieni 6 coliu gramofonus…vaikai normaliai nulaikyti nesugeba bet nori…plius kas metu nori naujesnio…tai negi saugosi telefona 😀

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Su tuo nesaugojimu negerai. Mano vaikas irgi, atrodo aiškini, kad reikia daiktus saugoti, bet kartais vis tiek nesąmones daro. Aišku, jam dar tik 5 tuoj bus. Bent dabar galvoju, kad mažas gero telefono tikrai jis nematys, arba seną gaus, arba papigeiską kinišką.

  7. DjDedis parašė:

    Nusižiūrėjau NOUS NS5006. Ką manot?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.