Pagrindinės B3 revizijos plokštės jau keliauja į parduotuves

Viskas krypsta link to, jog pakartotinis Sandy Bridge platformos įžengimas į rinką įvyks kur kas greičiau, nei buvo spėjama, mat didžiausi pagrindinių plokščių gamintojai paskelbė, jog atnaujintos B3 motininės jau keliauja į parduotuves.

Asus, ASRock, Gigabyte bei MSI oficialiai paskelbė, jog pirmosios, SATA defekto neturinčios, motininės plokštės jau buvo išsiųstos tiekėjams. Atnaujintas 6-os serijos pagrindines pirkėjui bus labai paprasta identifikuoti: ant pakuočių ir pačių montažinių plokščių (PCB) bus klijuojami skiriamieji B3 revizijos logotipai, o taip pat informacija apie leidimą bus nurodoma BIOS\’uose bei tokiose programose kaip CPU-Z.

Nepaisant to, jog pirmosios siuntos tik ką buvo išsiųstos, Japonijos parduotuvėse B3 pagrindinės šmėžavo jau nuo praėjusios savaitės pradžios. Kitas pasaulio valstybes siunta turėtų pasiekti jau šią savaitę, na, o vis tie, kas dar naudojasi ankstesniojo leidimo pagrindinėmis, gali kreiptis į parduotuvę ar patį gamintoją ir naudojama pagrindinė bus pakeista nauju B3 revizijos modeliu.

1 Komentaras

  1. Exist parašė:

    Liuks laukiu nesulaukiu:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.