Parodytos „Google Pixel 8 Pro“ vizualizacijos

Galime pažvelgti į būsimą „Google Pixel 8 Pro“ CAD pagrindu sukurtose vizualizacijose. Atrodo, telefonas išlaiko tą pačią dizaino kalbą kaip ir jo pirmtakas. Šioms vizualizacijos yra gana ankstyvos, nes telefonas turėtų būti išleistas tik spalio mėnesį, tačiau „Google“ gali „Pixel 8 Pro“ parodyti jau gegužės 10 d. per savo I/O kūrėjų konferenciją, kaip tai padarė praėjusiais metais su „Pixel 7“ serija.

Palyginti su praėjusių metų „Pixel 7 Pro“, „Pixel 8 Pro“ turi labiau užapvalintus kampus, o bendra išvaizda mažiau primena dėžę. Fotoaparato salelė taip pat kitokia, nors ji vis dar iš karto atpažįstama kaip priklausanti „Pixel“. Panašu, kad „Google“ nusprendė visas tris kameras patalpinti toje pačioje metalinėje ovalo formos „angoje“. Po blykste taip pat yra naujas jutiklis, nors šiuo metu neaišku, kas tai galėtų būti.

„Pixel 8 Pro“ matmenys yra 162,6 x 76,5 x 8,7 mm, o storis ties kameros iškilimu – apie 12 mm. Teigiama, kad ekranas yra maždaug 6,52 colio, t. y. mažesnis nei „Pixel 7 Pro“, tačiau šis koregavimas, matyt, susijęs su apvalesnių kampų sukūrimu. Taip pat nenuostabu, kad dešinėje pusėje matome įjungimo ir garsumo mygtukus, apačioje – USB-C jungtį ir garsiakalbį, o SIM kortelės dėklas yra kairėje pusėje.

Tikimasi, kad telefoną varys būsimasis „Google Tensor G3“ sisteminis lustas, kuris, kaip spėjama, bus pagrįstas dar neišleistu „Samsung Exynos 2300“, pagamintu naudojant „Samsung“ 3 nm litografiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.