Partneriai galės tobulinti tik „AMD Radeon R9 Nano“ aušinimo sistemą

AMD stipriai stengėsi kurdama „Radeon R9 Nano“ vaizdo plokštę, nes viską sutalpinti į mini-ITX standartą tikrai sunku. Nors pirma išvysime tik AMD gamyklinio dizaino vaizdo plokštes, bet vėliau partneriai galės siūlyti grafikos adapterius su savo patobulinimais, kurie yra labai ribojami AMD.

AMD partneriams leis keisti tik aušinimo sistemą, o montažinės plokštės didis galės kisti tik nežymiai. Partnerių sukurtos R9 Nano vaizdo plokštės privalės išlaikyti suderinamumą su mini-ITX standartu, o jų dažniai turės nesiskirti nuo gamyklinio modelio. Vaizdo plokščių TDP reitingas taipogi negalės būti pakeistas. Tad jei kas galvojote sulaukti labiau į spartinimą orientuotų R9 Nano, to tikrai nepamatysite.

Priminsime, kad „Radeon R9 Nano“ turi pilnai įgalinta „Fiji“ lustą su 4096 Stream procesoriais, 256 TMUs, 64 ROPs ir 4 GB HBM tipo atminties generuosiančios 512 GB/s duomenų pralaidumą, o branduolio dažnis galės kilti iki 1000 MHz. Numatoma šios mažytės vaizdo plokštės kaina bus 649 USD. „Radeon R9 Nano“ turi pasirodyti rugsėjo 10 dieną.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.