Pasiektas Haswell spartinimo rekordas

Šiandien Asrock paskelbė nugalėtojų sąrašą iš savo spartinimo konkurso, kurį padėjo surengtiHWBOT, o finansiškai rėmė Intel, Kingston, Antec, Nvidia ir Gainward. Visas veiksmas vyko Taivane, Taipei mieste liepos 22 – rugsėjo 2 dienomis. Net dviem dalyviams pavyko pasiekti 7.1GHz ribą, tai buvo pirmas kartas, kai haswell branduolio procesorius dirbo aukštensiu nei 7.0GHz dažniu. Galutiniu nugalėtoju CPU-Z kategorijoje tapo spartintojas iš Kinijos slapyvardžiu „Dfordog“ pasiekęs 7.13609GHz. Jis žinoma naudojo Asrock firmos motininę plokštę – Z87 OC Formula. Spartintojo darbas nebuvo nuvertintas ir nugalėtojui buvo įteiktas 1000 dolerių prizas.

Renginyje žinoma buvo surengta ir kitokio tipo spartinimo konkursai. Verta paminėti atminties spartinimo kategoriją, kur dalyvis iš Honkongo slapyvardžiu „CherV“ pasiekė 2155.7(4311.4) MHz dažnį, kuris dabar yra antras rezultatas pasaulyje. Asrock išplatintame pranešime džiaugiasi puikiais procesorių spartinimo rezultatais naudojant Asrock 8 serijos motines plokštes, iš kurių net 5 pasiekti konkurse patenka į top 10. Taip pat į HWBOT šlovės galeriją pateko du Super Pi 32M rezultatai, bei trys atminties spartinimo pasiekimai.

2 Komentarai

  1. tomokoja parašė:

    saunuoliai asrock. kainos/kokybes santykis puikus. pats turiu asrock plokste. kas del atminties spartinimo tai galvojau daugiau imanoma isspaust. beje su sriftu straipsnio kazkas prastai. skirtingo dyzdzio pradzioje ir gale ir sunkiai skaitosi, liejasi kazkaip..

  2. Katonas parašė:

    Pataisyta, nesiteisinu, bet technews vidinis redaktorius kreivai veikė man, nuo šiol su šriftu bėdų neturėtų kilti, išsiaiškinau bėdas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.