Pasipylė „Intel Core i7-7700K“ apžvalgos

„Intel Core i7-7700K“ procesorius didelio susidomėjimo tikrai nekelia, jam dar nesant oficialiai išleistam jau puikiai žinome, kokia jo sparta iš anksčiau nutekėjusių apžvalgų. Panašu, kad dabar apžvalgoms draudimas visai pašalintas, nes pasipylė nepriklausomų šaltinių apžvalgos. Priminsime, kad „Intel Kaby Lake“ procesoriai oficialiai turi būti pristatomi sausio 5 dieną.

Apžvalgose matome seniai žinomus spartos rezultatus. „Core i7-7700K“, lyginant su pirmtaku „Core i7-6700K“, spartos prieaugio per taktą nedemonstruoja. Apžvalgose pastebimas naujo procesoriaus minimalus pranašumas yra tik dėl didesnio i7-7700K gamyklinio dažnio. Spartintojams naujasis „Intel“ procesorius gali būti savotiškai įdomus, nes jei pasiseks, tai bus galima peržengti ir 5 GHz barjerą. Bet dažniausiai „Kaby Lake“ procesoriai sustoja ties 4.9 GHz.

Man akį patraukė „TechPowerUP“ apžvalgos metodika, kai procesorius poruojamas su trimis skirtingomis vaizdo plokštėmis (RX 480, GTX 1060 ir GTX 1080) ir nustatoma, kiek skiriasi i7-7700K ir i7-6700K sparta, jiems veikiant nominaliais dažniais, o taip pat abiems tiksint 4.5 GHz dažniu bei i7-7700K pasiekus 4.9 GHz dažnį. Matome, kad skirtumai žaidimuose yra minimalūs – spartos lubas nustato vaizdo plokštė.

 

„Intel Core i7-7700K“ apžvalgų suvestinė:

17 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    http://www.techspot.com/articles-info/1299/bench/Clock_01.png

    Trollolollololol… 😀

    Jeigu rimtai tai Intelis jau pradeda siutinti žmones. Su kiekviena karta ne tik kad nepagerėja, bet pablogėja: overclockai mažėja, temperatūros ir kainos auga. Sparta clock-to-clock nesiskiria.

    • Maariux parašė:

      Net nebuvau pagalvojęs, jog ateis laikas kai CPU teks rinktis pagal pastos kokybę, nes daugiau nebėra ką lyginti 🙂

    • kernel_panikuoja parašė:

      Bet uztai integruota grafika uzima dar daugiau ploto, o FPS’u renka AAA zaidimuose vietom vos ne 2x (vietoj 5-10 dabar 15-20) – ypac svarbu desktop’e 😀

      Man gal labiausiai kliuna tai kaina. 2017m moketi ~200eur uz pigiausia intel’ini „kvadakora“ yra kazkoks siurrelistines komedijos scenarijus.

      • IFeelYou parašė:

        Na girdėjau šiandien berods Nausėda sakė, kad Lietuvoje gyvenimas gerėja: atlyginimai didėja, pensininkams +15 eurų, žmonėms auginantiems vaikus +3 eurai. Manau viskas gerai tose kainose 😀

  2. Minde parašė:

    tai tegul testuoja su CPU based zaidimais.

  3. Daimonass parašė:

    Atsakykit jus man.. Ar kas nors apkritai pagerejo su 7 karta sitie intel cpu.. nes kiek ziuriu tai tas pats kaip ir 6 😀

    • IFeelYou parašė:

      Na… Intelis kadangi yra labai labai geros širdies, ir nenori mūsų varginti, pats nepasibodėjo overclockinti savo procesorių 300 mhz, kad mums nereikėtų. Juk mes procesorių su K raide perkam ne tam kad overclockinti, o tam kad jis su K raide.

  4. Lets Do parašė:

    Man, tai gera žinia, atpigins 6700k 😀
    Ir nejausiu diskomforto, kad senesnį perku 😉

    • IFeelYou parašė:

      Nelabai supratau ką su ta Skytech nuoroda norėjai pasakyt? 388 eurai yra visiškai normali kaina. EBay iš UK warehousų stumdo po 400 svarų. JAV kainuoja 350 dolerių. Pridėk mokesčius, logistikas ir 388 eurai yra niekuo nuo kitų rinkų nesiskirianti kaina. Ar tu galvoji kad Lietuvoje šitas CPU 50 eurų turėtų kainuot nes čia mažesni atlyginimai? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.