Pasirodys ATI RV870 dvigalvis variantas

Kaip praneša gerai žinomas Fudzilla portalas, pirmoji Microsoft DirectX 11 aplikacijas palaikanti vaizdo plokštė iš ATI/AMD RV870, dar žinoma kodiniu „Evergreen“ vardu, turės dvigalvį brolį.

Kaip pranešama, dvigubas vaizdo plokštės variantas jau yra ruošiamas ir turėtų pasirodyti panašiu metu, kaip ir viena RV870 grafinė plokštė. Taip AMD/ATI, kaip tai buvo HD4000 kartoje, stengsis užimti ypač aukštos klasės vaizdo plokščių rinkos viršūnę ir įveikti nVidia.

Žinoma, kol kas mažai žinių tiek apie nVidia, tiek ir ATI grafinių lustų pajėgumus. Gali būti, jog vienas, našiausias nVidia lustas lenks RV870, tačiau ATI/AMD tai kompensuos su X2 šeimos nariu. Mes taip pat esame tikri, kad kompanija bus pirmoji pristačiusi dvigubą vaizdo posistemį rinkai, kuris palaikys DirectX 11 aplikacijas. Tai iš tiesų mūsų nestebina, nes ATI/AMD senokai entuziastingai palaikė idėją pristatyti dvigubus grafinius posistemius.

4 Komentarai

  1. nomad parašė:

    tai čia buvo aišku visiems, kad AMD/ATI naudos tą pačią strategiją ir su ateinančia vaizdo plokščių karta

  2. blondizz parašė:

    O kodėl gi ne teisinga lb strategija .

  3. Samas parašė:

    O Nvidia kaip visada atsilieka, išleidžia 1 branduoly nesveiką, ir padaro sumuštinį/šildytuvą su nesveika kaina 🙂 ATI reiktų labiau stengtis su driveriais.

  4. gelzgalis parašė:

    bet nvidia blynas 9800gx2 irgi gavosi prisviles,vien del draiveriu problemos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.