Pasiruoškite naujai įkrovai:dvi „AOC GAMING“ pelės ir belaidės ausinės 

 

„AGON by AOC“ plečia žaidimų visatą

Pasiruoškite naujai įkrovai:
dvi „AOC GAMING“ pelės ir belaidės ausinės

Amsterdamas, 2021 m. spalio 27 d. – Vienas iš pirmaujančių pasaulyje žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekės ženklų „AGON by AOC“ dabar plečia savo žaidimų periferinių įrenginių asortimentą dvejomis naujomis pelėmis („ AOC GM510″ ir „GM530″) ir belaidėmis ausinėmis („AOC GH401″). Kiekviena iš šių pelių, aprūpinta aukštos kokybės „Pixart“ jutikliais ir gerai apgalvotomis dizaino funkcijomis, įskaitant reguliuojamą RGB apšvietimą – „RGB Light FX“, šios pelės puikiai papildo pradedančiųjų, mėgėjų bei užkietėjusių žaidėjų inventorių. O tiems žaidėjams, kurie nori, jog bendraujant su komandos draugais netrukdytų laidai, žaidimų ausinės „GH401″ naudoja 2,4 GHz belaidę technologiją garsui perduoti ir siūlo aiškų ir sklandų garsą dėl savo 50 mm neodimio membranų.

 

„AOC GM530″ su 2 zonų RGB apšvietimu, odai malonia danga ir silikoniniais šonais geresniam sukibimui (kairėje)

„AOC GM510″ su RGB apšvietimu ir korio raštu ypatingam lengvumui užtikrinti (centre)

„AOC GH401″ bevielės ausinės žaidėjams, skleidžiančios turtingą hi-fi garsą (dešinėje)

 

Prieš pasileisdamas į aukšto lygio požemius žudyti orkus ir drakonus, kiekvienas nuotykių ieškotojas privalo įsitikinti, jog jo įranga deramai pastiprinta, nepamiršti prigriebti reikiamų stebuklingų gėrimų bei pakelti savo veikėjo lygį į naujas aukštumas – visai kaip šiandieniniai žaidėjai, kurie pasitiki aukščiausios kategorijos žaidimams pritaikyta įranga, užtikrinančia jiems galimybes būti geriausiems savo žaidime. Ergonomiška, lengva pelė, kuri tvirtai priglunda prie naudotojo rankos, yra labai svarbi norint užsitikrinti tuos nepaprastus 360° šūvius į galvą pačiame kovos įkarštyje. Žaidimų pelės, kaip žinia, yra pagrindinis kompiuterinių žaidimų valdymo įtaisas bei tuo pačiu svarbiausias visų žaidėjų ginklas, kurį verta rinktis išmintingai.

Tikslumas Jūsų pirštų galiukuose su „AOC Gaming“ pelėmis

Visai neseniai visas žaidimų portfelis pakliuvo po „AGON by AOC“ gaubtu ir aptarnauja visų lygių žaidėjus trijose kategorijose – pradedančiuosius nuotykių ieškotojus („AOC GAMING“), ambicingus didvyrius („AGON“) ir profesionalaus e-sporto legendas („AGON PRO“). 

„AGON by AOC’s“ žaidimams skirtų periferinių įrenginių portfelyje jau yra trys žaidimų pelės skirtingų įgūdžių žaidėjams: pradedantiesiems – „GM200″, NVIDIA „Reflex“ sertifikuotas vidutinio lygio „GM500″, perteikiantis ypač žemą vėlavimo lygį bei aukščiausios klasės pelė „AGON AGM700″ su nuimamais svoriais, pritaikomais kiekvienam pagal poreikius. 

Dabar „GM530″ ir „GM510″ prisijungia prie 500 serijos žaidimų pelių „AOC GAMING“ kategorijoje. „AOC GM530″ – itin ergonomiška pelė, kuri yra pritaikyta dešiniarankiams ir yra su dvigubomis silikoninėmis šoninėmis zonomis, padedančiomis žaidėjams išlaikyti pelę reikiamoje vietoje ir sekti savo tikslą profesionalių žaidimų pasaulyje, kuriame jie turi būti ypač tikslūs. Aukščiausios klasės „Pixart PMW3389″ jutiklis tiksliai seka judesius su 16000 tikru DPI. Pelė naudoja „Kailh“ jungiklius, idant būtų užtikrintas išskirtinis paspaudimų grįžtamasis ryšys ir greitas atsakas; tuo pačiu pasižymintis ilgaamžiškumu (įvertintas 80 mln. paspaudimų) ir aukštu tinkamumu profesionalams. Odai draugiška matinė priekinio paviršiaus UV danga yra patogi ir suteikia nepaprastą malonumą ją liečiančiam asmeniui. Be pagrindinių kairio/dešinio mygtukų ir rato mygtukų, „AOC GM530B“ turi dar du mygtukus kairėje pusėje nykščiui ir du mygtukus virš ratuko. Mygtukai yra pilnai pritaikomi saviems poreikiams naudojant „AOC G-Menu“ programinę įrangą, kuri taip pat leidžia dvi pelės RGB zonas sinchronizuoti su „Light FX RGB“ apšvietimu su kitais įrenginiais iš „AGON“ ekosistemos. „GH530″ komplektuojama su supintu kabeliu ir paauksuota USB jungtimi.

„GM510″ yra pelė dešiniarankiams, turinti unikalų korio rašto modelį, dėl kurio ji yra labai lengva – sveria tik 58 g (be laido). Kadangi pelė yra tokia lengva, naudotojui nereiks jokių pastangų norint ją perkelti greitais refleksais įtemptose situacijose, o tai kartais reiškia pergalę ar pralaimėjimą konkurencingame FPS žanro žaidime. Ventiliuojamo korpuso konstrukcija taip pat sumažina prakaitavimo ir slidumo tikimybę bei puikiai tinka karštomis vasaromis. Kaip ir „GM530″, taip ir „GM510Bnaudoja patvarius (80 milijonų paspaudimų), gerą atsaką turinčius ir patogius „Kailh“ jungiklius ir tą patį aukščiausios klasės „Pixart“ jutiklį kaip ir „GM530″, kad tiksliai stebėtų judesius net ir atliekant staigius pagreitinimo manevrus. Šeši mygtukai (įskaitant du nykščio mygtukus) yra visiškai pritaikomi naudojant „AOC G-Menu“ programinę įrangą, o viena RGB zona taip pat gali būti sinchronizuojama su kitais AGON ekosistemos įrenginiais.

 

Klausykitės herojų žingsnių su „AOC Gaming“ universaliomis „GH401″ ausinėmis

„AGON by AOC“ kovo mėnesį pristatė dvi laidines žaidimų ausines: „GH200″ su 3,5 mm jungtimi ir stereo garsu bei „GH300″ su USB jungtimi ir 7.1 virtualiu erdviniu garsu. Abiejose ausinėse naudojamos 50 mm neodimio membranas, užtikrinančios turtingą, aiškų garsą 20 Hz – 20 kHz dažnių diapazone.

Dabar žaidėjams, norintiems daugiau judėjimo laisvės intensyvių žaidimų sesijų metu, „AGON by AOC“ siūlo naujas belaidžias žaidimų ausines „AOC GAMING GH401„, kurios naudoja 2,4 GHz belaidę technologiją, leidžiančią garsą gauti iki 10 metrų atstumu. Ausinės taip pat gali būti prijungtos prie 3,5 mm stereo lizdo, jei nereikia belaidžio ryšio, tokiu būdu apjungiami abu geriausi pasauliai. Integruota baterija gali skleisti garsą 17 valandų (naudojant 50 % garsumo lygį), ją galima įkrauti naudojant šiuolaikišką USB-C jungtį. „GH401″ taip pat aprūpintos tomis pačiomis 50 mm neodimio membranomis, kurios gali pasigirti savo švariu ir tiksliu garsu, ir su ta pačia patogia dirbtinės odos danga ir atminties putomis, kaip ir „GH200″ ir „GH300″, todėl tinka ilgoms žaidimų sesijoms. Atjungiamas mikrofonas gali būti sureguliuotas taip, kad būtų patogus naudojimui ir stovėtų nuo jūsų optimaliu atstumu tam, kad būtų galima kalbėti švariai, o tiesioginiai valdikliai leidžia lengvai pasiekti nutildymo ir garsumo mygtukus. „GH401“ veikia yra suderinamos su asmeniniais kompiuteriais, PS4 ir PS5 konsolėmis.

Žaidimų peles „AOC GM530″ ir „GM510″ bus galima įsigyti nuo 2021 m. lapkričio už pardavėjo nustatytą kainą – 44,90 EUR kainą.

Žaidimų ausinės „AOC GH401″ taip pat bus galima įsigyti nuo 2021 m. lapkričio už 79,90 EUR.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.