„Phanteks Enthoo“ serija pasipildė Pro nariu

Liaupsių sulaukęs ir iki šiol buvęs vieninteliu „Phanteks“ korpusu „Enthoo Primo“ sulaukė mažesniojo broliuko – „Enthoo Pro“. Išlaikydamas daugelį flagmano turimų savybių Pro modelis bus skirtas taupantiems entuziastams, kurie nenori ieškoti kompromisų mokant mažesnę kainą.

Sumažintų išmatavimų „Enthoo Pro“ išlaikė tokias „Enthoo Primo“ turėtas savybes, kaip šalinami SSD dėklai, aklinai HDD narvus paslepianti panelė, kabelių grupavimas panaudojant medžiaginius Velcro surišėjus. Tiesa, mažinant išlaidas buvo atsisakyta tikros aliuminio apdailos – Pro išorėje turi tekstūrizuotą apdailą, kuri primena šlifuoto aliuminio fasciją.

„Phanteks“ pirkėjams paruošė dvi versijas: su permatomu akriliniu langu ir modelį be jo. Europos parduotuvėse „Enthoo Pro“ bus prieinamas jau šį mėnesį ir kainuos, atitinkamai, 100 ir 90 eurų.

4 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    na atrodo kaip eilinis pigus fuflo ir dar tokia kaina net nematau uz ka cia tiek moket:D

  2. JisVisadaSalia parašė:

    Na tik nereikia kolega. Žinant, jog jis bus "Primo" giminaitis, tai greičiausiai bus dulkių filtrai ir visi kiti panašūs priedai.

  3. Ndx parašė:

    Nu atrodo protingiau isplanuotas uz paprasta Primo, kur isores matmenys nebuvo svarbus faktorius kurniant ta griozda. Tik kad pigios plastmasines aliuminio imitacijos atrodo labai ziauriai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.