„Philips“ monitorių kalėdinis dovanų gidas

Amsterdamas 2018 m. lapkričio 22 d. – ar gali būti geresnis laikas dovanoms jūsų draugams ir šeimai, nei artėjantis Kalėdų metas? MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, siūlo įdomius ir inovatyvius monitorius, skirtus kompiuteriniams žaidimas, naudojimui namuose ir jūsų darbo pagerinimui. Tai puiki dovana visiems, profesionalams ir ne tik.

„Philips Momentum“ asortimentas suteiks jūsų žaidimui pagreičio
Labiausiai įtraukiančiai patirčiai skirtas „Philips 436M6VBPAB“ modelis iš „Momentum“ serijos yra revoliucinis monitorius, sukurtas konsolių žaidimams. „436M6VBPAB“ monitorius, turėdamas „4K UHD“ raiškos 43 colių VA ekrano panelę, gali pasigirti aukščiausiu 1000 cd/m² ryškumo lygiu, itin plačia spalvų gama, 100 % aprėpiančia BT.709 ir 97.6 % – DCI-P3 spalvų sritis, o taip pat 1,07 mlrd. spalvų, kurias įmanoma išgauti dėl 8 bitų +2 bitų FRC (Kadravimo dažnio valdymo) spalvų gylio.

„436M6″ modelio rekomenduojama mažmeninė kaina: 799,00 EUR
„436M6″ modelio nuotraukos: https://goo.gl/UCrmC8

Tobula dovana fotografijos mylėtojams

Nesvarbu, ar fotografija yra profesija, aistra, hobis ar visi trys, „Philips Monitors“ turi viską, ko reikia, kad kaip galima geriau atskleistų jūsų nuotraukas. „Philips 4K 272P7″ ir „328P6VJEB/00″ monitoriai yra sukurti kruopščiam, tiksliam ir spalvoms kritiškai reikliam šių dienų fotografų darbui. Abu monitoriai pasižymi „Ultra Clear 4K“ skiriamąja geba, dėl kurios naudotojai gali matyti bendrą vaizdą ir visas detales. „272P7″ modelis, kad perteiktų puikias spalvas, tikslias detales ir geresnį aiškumą, pasikliauna didelio našumo 27 colių panele, o „328P6VJEB/00″ modelis yra 32 colių dydžio „Ultra HD“ raiškos monitorius, turintis „UltraWide-Color“ technologiją, kuri suteikia platesnį spalvų spektrą ir atkuria ryškesnius, natūralesnius vaizdus.

„272P7″ modelio rekomenduojama mažmeninė kaina: 469,00 EUR
„272P7″ modelio nuotraukos: https://goo.gl/wx8ye9

„328P6″ modelio rekomenduojama mažmeninė kaina: 509,00 EUR
„328P6″ modelio nuotraukos: https://goo.gl/g7EeJ3

 

Spalvos, stilius ir dizainas jūsų namams

„Philips 278E9″ modelis turi 27 colių dydžio „Ultra-Wide Color Full HD“ ekraną siaurais rėmeliais, kuris atkuria tikroviškus vaizdus, suteikia plačius matymo kampus, o taip pat pasižymi stilingu dizainu ir aukšta vaizdo kokybe. „Philips 278E9″ monitorius yra dar plonesnis ir elegantiškesnis, nei iki šiol. Jo aukščiausios klasės dizainas pasižymi itin siauro rėmelio kraštinėmis iš trijų pusių, o tai suteikia lygią ir vientisą išvaizdą, minimalų blaškymo lygį, ir maksimalią matymo aprėptį. Monitorius turi VA panelę, kuri labiau įtraukia ir mažiau iškraipo vaizdą. Dėl to fotografijų redagavimas, žiniatinklio naršymas, filmų peržiūra ir darbas grafikos programomis tapo dar įdomesnis. Monitorius turi ryškų 27 colių dydžio „Ultra Wide-Color LCD“ ekraną. Patobulinta „Full HD“ 1920 x 1080 (16:9) raiška užtikrina puikią vaizdo kokybę su aiškiomis detalėmis, papildomu ryškumo lygiu, galingu kontrastu ir realistiškomis spalvomis tikroviškų vaizdų perteikimui.

„278E9″ modelio rekomenduojama mažmeninė kaina: 229,00 EUR
„278E9″ modelio nuotraukos: https://goo.gl/2BbjW2

Tinkamo dydžio monitorius namams
27 colių lenktas monitorius dar labiau pagyvina žiūrėjimo patirtį, visa tai dėka lenkto ekrano ir plačios spalvų gamos, kurią suteikia „Ultra Wide-Color“ technologija. Su pagerinta „Full HD“ raiška ir naujausia „Ultra Wide-Color“ technologija „Philips 278E8QJAB“ monitorius siūlo vieną plačiausią spalvų aprėptį rinkoje, kad suteiktų nuostabius vaizdus. Tai yra naudinga įvairiuose užduotyse: su tiksliu „Ultra Wide-Color“ spalvų atvaizdavimu perkantys internetinėje parduotuvėje gali matyti tikslią užsakinėjamų produktų spalvą – tai gali būt automobilis, nauji virtuvės reikmenys ar drabužiai. Žiūrint video medžiagą „Ultra Wide-Color“ technologija pasirūpina, kad ekrane matytume tai kas buvo nufilmuota. Tai labai pravartu video kūrėjams ar fotografams, nes jie gali pasitikėti monitoriaus spalvų atvaizdavimu, tai taip pat pravartu ir žiūrovams, nes jie matys būtent tai ką jiems norėjo parodyti režisierius.


„278E8QJAB“ modelio rekomenduojama mažmeninė kaina: 279,00 EUR
„278E8QJAB“ modelio nuotraukos: https://goo.gl/UhhmiE 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.