Pigesnis „iPhone 5C“ jau šią savaitę?

Vienas iš ryšio tiekėjų Vokietijoje „O2“ paskleidė gandus, kad mažesnės talpos „iPhone 5C“ 8 GB rinkoje pasirodys jau rytoj, t.y. kovo 18 dieną. Numatoma „iPhone 5C“ 8 GB kaina yra 509 eurai, t.y. 60 eurų mažiau nei už 16 GB versiją.

Apžvalgininkų nuomone, toks „Apple“ žingsnis yra logiškas, nes šiuo metu vienintelis parduodamas „Apple“ telefonas su 8 GB dydžio atmintine yra trijų metų senumo „iPhone 4S“. Tikėtina, kad gamintojas taip siekia išplėsti savo produktų pasiūlą.

Taip pat, sklando gandai, kad šiais metais „Apple pasiūlys „premium“ „iPhone 5C“ versiją, kuri turės spalvotą aliuminio dangtelį, panašų į dabartinės kartos „iPod nano“.

4 Komentarai

  1. crooked parašė:

    vakar kaiptik su sefu, kalbejome apie apple, netycia pasakiau, kad "Va 5c ubagu versija isleis tuoj" blemba kad supyko 😀 visua ju seima apple fanboys, turi viska, nuo iphone iki icloud

  2. daniukas21 parašė:

    😀 visiskai nzn nieko apie tuos iphones ar jie verti tu pinigu?

  3. muncis parašė:

    Turejau galimybe pora savaiciu pasinaudoti iPhone5, taip ir neikirtau kodel jie taip slovinami, nieko ipatingo apart kompaktiskumo, ben jau man ios 7 nepatogi kazkokia..

  4. husQ parašė:

    nu kaip taip galima teisti ar teisinti tai android tai ios. Aš pats virš dviejų metų naudojausi 4s viskas atrodė liuks viskas patogu. Atėjo laikas keisti tel, nes baterija man labai trumpai laikė, tai dabar įsigijau Moto X, gan kompaktiskas palyginus koki didelį displeju turi. Is pradziu keikiau ta android pora sav ir viskas normaliai. Man ir ios patogi kai viska zinai kur kas yra ir android patogi nezinau ko jus visi pastoviai bliaunant vieni ant kitų

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.