Pigesnis naujasis Xbox 360 pasirodys rugpjūtį

Amazon Vokietijos padalinys, kaip atrodo, nemėgsta slėpti Microsoft paslapčių. Jie pirmieji užsiminė apie Microsoft Kinect priedelio kainą, o visai neseniai „pranešė“ apie naują Xbox 360 versiją. Microsoft nieko kito neliko kaip ją tiesiog anonsuoti.

Microsoft oficialiai patvirtino, kad naujos revizijos Xbox 360 pasirodys ir be 250GB kietojo disko bei pakeis šiuo metu rinkoje esančią Xbox 360 Arcade pakuotę. Naujoji revizija kainuos 200 JAV dolerių ir turės visas naujos revizijos ypatybes išskyrus kietąjį diską. Vietoje jo čia Microsoft į savo žaidimų kompiuterį įdėjo ne ką kitą, bet 4GB flash atminties lustą.

Žinoma, tai žymiai mažiau, nei esamas 250GB modelis, tačiau ši versija kainuoja akivaizdžiai pigiau, o dar prisiminkime galimybę žaidimų kompiuteryje panaudoti įprastas flash tipo atmintines, tad problemos lyg ir nelieka.

Kalbant apie Microsoft Kinect, kuris pasirodys jau šių metų lapkritį, jo kainodara taip pat puikiai žinoma. Jei jūs jau turite Xbox 360, už pakuotę su Kinect Adventures žaidimu sumokėsite 150 JAV dolerių, tuo tarpu versija su Xbox 360 4GB žaidimų kompiuteriu atsieis 300 JAV dolerių, tad nauji vartotojai galės sutaupyti 50 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.