Pirmasis „iPhone“ su USB-C turėtų būti „iPhone 15“

„iPhone 15“ bus pirmasis „iPhone“, kuriame vietoj „Lightning“ jungties bus naudojama USB-C jungtis, teigia analitikas Ming-Chi Kuo. Jis informaciją gauna iš tiekimo grandinės šaltinių, tad ji tūrėtų būti patikima. Kasmet sklando gandai, kad „Apple“ pakeis patentuotą „Lightning“ jungtį universaliu ir tiesiog geresniu USB-C standartu. Apie tokius gandus pranešimai pasirodo jau nuo 2017 m.

Jei ši naujausia informacija pasitvirtins, „iPhone 14“ serija bus paskutinė su „Lightning“ jungtimi. Daugumą savo įrenginių „Apple“ jau perkėlė į USB-C ekosistemą, be „iPhone“ su „Lightning“ jungtimi palikdama tik pradinio lygio „iPad“ ir „AirPods“ serijas.

„iPhone 15“ iš USB-C gaus įvairios naudos – greitesnis įkrovimas ir platesnės jungčių galimybės, ypač su pačios „Apple“ USB-C maitinamais įrenginiais. Negalvokite, kad „Apple“ praras pinigus naudodama ne savo „Lightning“ standartą, nes USB-C į „Lightning“ kabelis „Apple“ parduotuvėje kainuoja tiek kiek ir USB-C į USB-C kabelis, tai yra 25 eurus.

10 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Nu dabar jau galima bus pirkti iphone 😀

  2. GreenZebra parašė:

    Girdejau jog cia nuo saule spinduliu ta guma sutrukineja. Jei pas tave laidas ten kur saules nera tai ilgai ir nuobodziai tarnaus

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.