Pirmieji Danamics LMX aušinimo rezultatai

Anksčiau šį mėnesį kompanija Danamics pristatė antrąjį savo skysto metalo aušintuvą LMX, kuris nemažai kompiuterių entuziastų publikai iškėlė klausimą: ar Danamics pasimokė iš LM10 gamybos klaidų ir sukūrė savo kainos vertą aušintuvą?

Į šį klausimą atsakyti pabandė portalas Clunk.org.uk, pateikęs pirmąją LMX aušintuvo apžvalgą bei palyginimą su geromis aušinimo savybėmis pasižyminčiais įprastais \“orinukais\“. Apkrautą Intel Core i7 860 procesorių, veikiantį įprastiniu dažniu LMX galėjo atvėsinti net 12 laipsnių daugiau nei tokie pripažinti aušintuvai kaip Noctua NH-D14 ar Prolimatech Megahalems. Visgi esant aukštai procesoriaus įtampai (1.41 V), LMX pranašumas sumažėja tik iki poros laipsnių, o naudojant didelį oro srautą sukuriančius ventiliatorius, Danamics gaminį aplenkia tiek ir minėti Noctua ir Prolimatech aušintuvai, tiek ir Thermalright Ultra Extreme.

Priminsime, jog Danamics LMX aušintuvo rekomenduojama kaina lyginant su konkurentų yra kelis kartus didesnė ir be mokesčių siekia 160 eurų. Daugiau apie LMX aušintuvą galite sužinoti čia.

3 Komentarai

  1. Kiewliszki parašė:

    Nieko, mintis gera, reikia tik konkurentų dėl mažesnės kainos ir ištobulinto radiatoriaus. Būtų įdomu pamatyt nekreivom rankom padarytą radiatorių, NH-D14 ar IFX14 principo, sveriantį kokius 1,5kg, turintį ir normalų peltie elementą ir skystą metalą. Uch, ir vandens nereikėtų, tik aišku ne vaikam žaist skirtas būtų.

  2. bugslalaila parašė:

    Nu bet paspartinus procesori7 , pranašumas išgaruoja…

  3. Kiewliszki parašė:

    Na čia jau dėl gal sąlyginai mažo radiatoriaus šilumos išsklaidymo ploto. Gaunasi jis didžiausias stabdys. Idle temp parodo technologijos galimybes.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.