Planšetiniai, nešiojami ir hibridiniai kompiuteriai pigiau

Jeigu šiuo metu ieškote mobilaus kompiuterio su kurio norite atlikinėti kasdienes užduotis tai gal vertėtų užsukti į „Gearbest“, kur šiuo metu kaip tik vykdomas planšetinių, nešiojamų ir hibridinių kompiuterių išpardavimas, jis tęsis gegužės 9-11 dienomis. Kiekvieną dieną aktyvuojami vis nauji pasiūlymai, o 28 modeliai siūlomi su per pus sumažinta kaina. Keli laimingieji kompiuterius galės įsigyti už absurdiškai mažą kainą, tad nesnauskite.

Pavyzdžiui gerai atrodantis „Jumper EZpad 6“ du viename, arba kitaip žinomas kaip hibridinis kompiuteris. Kompiuteris turi pilnavertę klaviatūrą, tad juo naudojantis internete produktyvumas yra kitame lygyje kai renkamas tekstas, lyginant su virtualia planšečių klaviatūra. Bet jei jums patinka rašyti naudojant ekrane matomą klaviatūrą tai irgi galėsite padaryti. O norint vien tik planšetinio kompiuterio tereikia atjungti klaviatūrą.

„Jumper EZpad 6“ turi 11.6 colių Full HD lietimui jautrų IPS ekraną. Kompiuterio širdimi yra „Intel Z8350“ keturių branduolių procesorius, o šalie net 4 GB operatyviosios atminties. Vieta failams užtektina – 64 GB. Kompiuteris varomas „Windows 10“ operacinės sistemos. Baterijos talpa irgi atrodo neblogai – 7000 mAh. Tai pasak gamintojo kompiuteriu be energijos šaltinio leis naudotis iki 5 valandų. Dabar „Jumper EZpad 6“ kaina yra viso labo 146 €, ją pamatysite prekę įsidėję į krepšelį.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.