Po Ice Cream Sandwich versijos seks Jelly Bean

Nekantriai belaukiant Ice Cream Sandwich išleidimo, nutekėjo informaciją apie potencialiai naują Android versiją, kuri taip pat turi skanėsto pavadinimą. Vos tik apie ją prašnekus pasigirdo nuogąstavimai, ar Google nenusprendė Ice Cream Sandwich renovacijų palikti sekančiai versijai?

Teigiama, jog informacija apie šią Android versija pasirodė iš šaltinio kompanijos viduje. Tęsiant tradiciją, mobilioji Google OS išliks su skanėsto kodiniu pavadinimu, kuris šįkart – Jelly Bean, tačiau kur kas svarbiau nei pavadinimas – naujos programinės įrangos funkcijos. Esą didieji pokyčiai, kurie turėjo startuoti su Ice Cream Sandwich, iš tiesų gali pasirodyti tik su Jelly Bean.

Visgi kol kas nėra aišku, kurie atnaujinimai bus atidėti. Oficialiai Google I/O konferencijoje pristatyta mobilioji programinė įranga nebuvo viešai išanalizuotia, tačiau iki šiol buvo kalbama, jog ji išspręs ilgai neraminusį Google operacinių sistemų fragmentacijos klausimą.

Primename, jog Google vadovas Eric Schmidt pažadėjo Ice Cream Sandwich išleidimą šių metų rudenį, tačiau neaišku koks įrenginys pirmasis turės atnaujintą operacinę sistemą. Galbūt tai bus Samsung Nexus Prime išmanusis telefonas, kuris, neoficialiais duomenimis, taip pat turėtų startuoti rudenį.

Nerimas dėl vėl galimai atidėto fragmentacijos klausimo sprendimo nėra be pagrindo. Google apie Ice Cream Sandwich atnaujinimą ir jo funkcijas kalbėjo itin nedaug, todėl ir labiausiai laukiama funkcija gali būti atidėta Jelly Bean versijai. Kaip bus iš tiesų, sužinosime dar šį rudenį.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.