Xbox 360 aplinkos atnaujinimas – jau šį rudenį

Kompanija Microsoft šį rudenį ruošiasi išleisti grandiozinį Xbox 360 vartotojo sąsajos atnaujinimą. Tuo tarpu atnaujinimo bandomąją versiją bus galimą išvysti jau spalio mėnesį.

Atnaujinta vartotojo sąsaja pateiks lengvesnę ir spartesnę navigaciją bei dar platesnę Kinect balso komandų integraciją, kuri leis balsu ieškoti filmų, muzikos, žaidimų ir kt. Leidinys VentureBeat gavo išankstinį šansą žvilgtelėti į vartotojo sąsają ir pozityviai ją įvertino.

„Apksirtai, tai didelis vartotojo sąsajos patobulinimas“, – teigė VentureBeat. Sakoma, kad atnaujinimas paspartins ir palengvins duomenų pasiekimo procesą. Būtent pastarasis dalykas yra labiausiai akcentuojamas, kadangi Xbox 360 turinys jau senokai peržengė vien tik žaidimų sritį.

Vartotojo sąsajos atnaujinimas primena Xbox LIVE sujungimą su Windows Phone 7 ir Windows 8. Naujoji vartotojo aplinka naudoja didelius langus, kurie primena analogus iš Windows Phone 7. Tuo tarpu jų slinkimas vertikaliai yra kažkas panašaus, ką matėme demonstracinėje Windows 8 planšetėje.

Atnaujinimas taip pat atneš platesnę Kinect integraciją, kuri pagerins balso ir gestų komandas, naują Beacon funkciją, labiau integruotą ir mažiau suvaržytą Microsoft Bing paiešką ir YouTube palaikymą.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.