„Poco F5“ gaus „Snapdragon 7+ Gen 2“ lustą ir 12 GB RAM

Pasirodė naujas „Xiaomi“ pagamintas telefonas, kurio modelio numeris „23049PCD8G“, turintis „Snapdragon 7+ Gen 2“ mikroschemų rinkinį su 12 GB RAM.

„Snapdragon India“ paskyra „Twitter“ patvirtino, kad tai iš tiesų yra „Poco F5“, kuris bus pirmasis telefonas Indijoje su šiuo 7 serijos mikroschemų rinkiniu. Pasak bendrovės, ši platforma užtikrins 50 % didesnį bendrą našumą, 13 % didesnį energijos vartojimo efektyvumą ir 2 kartus geresnį dirbtinio intelekto našumą, palyginti su „Snapdragon 7 Gen 1“.

Šios „Poco F5“ specifikacijos įtartinai panašios į „Redmi Note 12 Turbo“, kurį šiuo metu galima įsigyti tik Kinijoje. Nebūtų keista, jei jie galiausiai būtų identiški telefonai, o tai reiškia, kad turėtume tikėtis, jog „Poco F5“ turės 5 000 mAh bateriją su 67 W įkrovimu ir MIUI 14 ant „Android 13“ operacinės sistemos. Kitos specifikacijos turėtų apimti 6,67 colių AMOLED ekraną ir 64 MP pagrindinę kamerą.

„Poco F“ serija yra galingiausias prekės ženklo asortimentas. Galbūt „Snapdragon 7+ Gen 2“ mikroschemų rinkinys skamba kaip „Snapdragon 870“, esančio „Poco F4“, pabloginimas, tačiau iš tikrųjų naujoji „Qualcomm“ platforma užtikrina didesnį baterijos efektyvumą ir geresnį našumą.

16 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Kas is tu xiaomiu kai softas tragedija

    • KUUKEE parašė:

      Neturėjau jokių problemų su softu, pas mane F3 šiuo metu.
      Bet vėlgi neesu linkęs labai prisipisinėt prie nereikšmingų softo kliurkų kai perku telefą max už 300 eu.

      • EgidijusL parašė:

        Trys telefonai ir visi su bugais iš softo, vienas dar ir HW bugą kažkokį turėjo, kurio xiaomi nenorėjo pripažinti ir nepripažino.
        Tuomet pas tėvą Redmi 10 pro note (ar kaip ten jis tiksliai), pirmą pusmetį po update išlindo softo bug’as. Jei esi prie wifi ir pasijungi kokį app su žemėlapiais iškart telefonas Reboot. Xiaomi pusmetį nepripažino jog tai jų bug’as, kaltino google ir app kūrėjus… Išleido update po 7mėn gal (kai MIUI versija pasikėlė), patvarkė. Dabar va vėl pas jį MIUI atsinaujino ir dabar telefonas savo gyvenimą gyvena – skambini, pajungi telefonui garsiakalbį, padedi telefoną ant stalo ir pradeda lakstyti per visus app, rašyti tekstus… 🙂

        • neblogai parašė:

          Įdomu. Mano RedMi Note7 du rimti reikalai:
          1) Po vieno iš ankstyvų atnaujinimų nustojo veikti GPS (kas yra labai blogai esant nepažįstamoje vietoje užsienyje). Šiaip taip radau apėjimą, bet normalus ištaisymas užtruko kelis mėnesius.
          2) Negaudavau žinučių, jei naudojama ne Xiaomi žinučių programa. Tai sukelia daug nepatogumų užsisakant paslaugas/siuntinius, ir reikėjo pačiam rasti, kame reikalas.
          Kitas telefonas bus jau ne Xiaomi- nors dabar veikia gerai, tiesiog nepatinka, kad esu verčiamas šerti duomenis į kiniškas programėles. Geriau į Taiwanietiškas, ar Korėjietiškas 🙂

          • foozz parašė:

            O tai kas trugdo tau pačiam telefonui įsikisti norimą nepriklausoma os buildą ..? Jug Redmi Note 7 seniai nebe garantinis ir nebepalaikomas. Unlockini bootloaderį ir dedi ka nori CrDroid ar Lineage ar dar kokį velnią… berods Android 13 veikia normaliai ant šito ragelio.

            • neblogai parašė:

              Kažkada žaidžiau su tuo ankstesniems telefonams, bet iš manęs toks softo ‘specialistas’, kad, manau, neverta rizikuoti, jei man pilnai užtenka tiesiog normaliai veikiančio telefono su norimu paleidėju (launcher) ir savo pasirinktomis programomis.

            • EgidijusL parašė:

              Nes vidus tuos build daro indai, o jie mėgsta šudo prikišti kurio nereikia…

  2. newdiamond parašė:

    laukiam eco aktyvistu nuomones…..

  3. kwakusa parašė:

    Jokių problemų su iPhone ;]

  4. bugism parašė:

    Baikim šerti komunistinius parazitus.

  5. paulas parašė:

    Turėjau ir iPhone ir Google ir Xiaomi patapo labiausiai patinkančiu telefonu 🙂 jau įsigijau 13 ultra. Pora metų naudojau 11 Ultra jokių problemų niekada nebuvo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.